Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes nőknek miért ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nőknek miért ennyire természetes hogy a férfi fizet mindig?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy nővel, oké nyilván első randin a férfi fizessen de már 3. randin teljesen természetesnek veszi hogy én fizetek és ami legjobban zavar egyszer nem köszönte meg... lehet férfiatlan vagyok de emiatt már nem vonzódok hozzá úgy ... már szexelni sem tudnék vele ez valamiért nagyon kiábrándító ..

Nagyon szívesen fizetek a randin de érezzem hogy ezért tisztel és ne teljesen természetesnek vegye.

Volt olyan nő ahol fizettem és így nagyon mosolyogva megköszönte és éreztette hogy úri embernek lát emiatt...ez jól esett.. szívesen fizetek ilyenkor

aug. 1. 18:22
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
89%
Persze majd a nő fizet is meg le is sz.pja. el vannak páran tévedve. Ez nem igy megy
aug. 1. 20:29
 22/42 anonim ***** válasza:
36%
20:29 Férfiként mindig fizetek, és sosem Sz.....nak le a Te szavaiddal... :D
aug. 1. 20:31
 23/42 anonim ***** válasza:
84%
Én ezt nagyon bírom olvasni. Annyira el vannak a férfiak ferdülve, érthetőbben annyira önbizalomhiányos kisfiúk meg persze zsugori patkányok, hogy rendesen remegnek a pénzért. De azért, hogy a nők szétrakják azt hiszik, hogy el kell őket vinni pazar éttermekbe, akár wellnesezni meg az anyjuk kínja tudja hová. Pedig ha annak a nőnek tetszik, vége van érte akkor úgyis megteszi ha McDonald'sba viszi, vagy mit tudom én bowlingozni. De erről ők maguk tehetnek. Generációk óta az megy, hogy a férfiak túlnyomórészét csak a szex érdekli és a nők erre rájöttek, igazából kifordultak magukból a csalódások után és némelyik érzéketlen anyagias nővé vált. Kihasználják egymást a gazdag pasikkal, win-win a helyzet nekik. A probléma az, hogy az átlagos kinézetű és kereső nők, férfiak egyaránt azt az életet szeretnék elérni, de nem megy nekik. Legyünk reálisak: ha nem lenne kereslet az olyan nőkre akkor nem lenne kínálat sem. Ez ugyanolyan mint a prostizás, Onlyfans és hasonló szexuális ügyek. A férfiakat a farkukon keresztül bármire rá lehet szedni és erről egyes egyedül ők tehetnek! Majd ha talán egymás után születik olyan generáció fiúkból akiket nemcsak a farkuk vezérli akkor a nők is befejezik amit néhány csinál. A kiindulópont a primitív, ösztönlény szinten lévő férfiak sokasága, a nők viselkedése annak a mellékterméke.
aug. 1. 20:41
 24/42 anonim ***** válasza:
0%
20:41 "Majd ha talán egymás után születik olyan generáció fiúkból akiket nemcsak a farkuk vezérli..." Sajnos nekem ilyen nem lesz. Nem vagyok jó Pasee, így nem érdeklődik irántam egy nő sem...Marad a pitizés 0-24... Online és offline egyaránt... 36F
aug. 1. 20:45
 25/42 anonim ***** válasza:
44%
Én fizetnék végig felesben, de ugye folyamat a férfiassághoz kell igazodni, mert törékeny dolog. Első randin nem lehet, mert ott a pénzzel akarja a pasi tisztázni a hatalmi viszonyokat. De másodikon már mehet. Nem akarok ilyen táncocskákat járni. Végig felezünk, és nem szopok le senkit.
aug. 1. 21:31
 26/42 anonim ***** válasza:
55%
Az a reális magyarázat, hogy olyan pasit keres, akinek ez nem tétel.
aug. 2. 01:52
 27/42 anonim ***** válasza:
16%

Üdv :) Egy balek vagy :) Amilyen hülye vagy kajálni hívtad el :)

Ezek után te vagy a balek aki fizeti a napi kaját :) és nem kapsz cserébe semmit :)

Ha fel kell tenned ezt kérdésben itt az internet pöcegödrében veled van a baj :)

aug. 2. 04:03
 28/42 anonim ***** válasza:
14%
Nem szabad mindig a zabálásra gondolni, hisz sétálni is lehet! Otthon eszel randi előtt, aztán sétálgattok. Jó hogy nem eteted a fél várost mire kiderül érdemes-e rá egyáltalán valamelyik... Ha pedzegeti, hogy éhes, veszel a Pennybe 2 kiflit....
aug. 2. 04:45
 29/42 anonim ***** válasza:
69%

Sohasem értettem, mit kell ezen görcsölni? A Kedvesemmel felváltva fizetünk, de persze nem kicentizve, lényegében, aki hívja a másikat. Nekem nőként ugyanolyan természetes, hogy meghívom, kedveskedek neki.

Ami az első randikat illeti, nem egy ötcsillagos étterembe kell négyfogásos menüt kérni, hanem sétálni. Egy ital vagy kis harapnivaló meg nem igaz, hogy nem fér bele.

N

aug. 2. 09:28
 30/42 anonim ***** válasza:
78%

Nálunk nem is engedte volna a férjem hogy én fizessek soha.

Viszont voltak olyan exeim akik le is húztak anyagilag.

Nyilván nem olyanhoz mentem feleségül.

Nálam is az van hogy volt lehetőségem rengeteg, válogathattam tehát nem volt muszáj egy zsugorit választani.

aug. 2. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!