Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nőknek miért ennyire természetes hogy a férfi fizet mindig?
Randizgatok egy nővel, oké nyilván első randin a férfi fizessen de már 3. randin teljesen természetesnek veszi hogy én fizetek és ami legjobban zavar egyszer nem köszönte meg... lehet férfiatlan vagyok de emiatt már nem vonzódok hozzá úgy ... már szexelni sem tudnék vele ez valamiért nagyon kiábrándító ..
Nagyon szívesen fizetek a randin de érezzem hogy ezért tisztel és ne teljesen természetesnek vegye.
Volt olyan nő ahol fizettem és így nagyon mosolyogva megköszönte és éreztette hogy úri embernek lát emiatt...ez jól esett.. szívesen fizetek ilyenkor
Utolsó és kérdező:
A nő nem kötelező felezni és nem kötelező fizetni semmit ha a férfi hívta meg a harmadik/tizedik randira is. Ha közös döntés volt, vagy a nő hívta el akkor fizetnie kéne. Bár manapság a férfiak még annyira se erőltetik meg magukat, hogy üdítőt, kávét álljanak és inkább sétálnak eszetlenül órákat szomjasan, éhesen nehogy a nők a pénzükre menjenek.
Sok nő pont azt unja, hogy már még egy nyomorult sütit se hajlandó állni a férfi, vagy még arra se van pénze és persze a nő a golddiger, felszínes még véletlenül sem a férfi.
Ha téged annyira érdekelne a nő eszedbe nem jutna a pénz, örülnél, hogy látod, beszélgethetsz vele.
Majd csak megfekteted ha hagyja magát aztán letudod annyival, hogy neked aranyásó, tiszteletlen nő nem pálya. De persze szólni nem fogsz neki hiszen már nem tetszik.
Szánalom a köbön...
"Valamikor igen első randiknàl azért nem"
Én pl. ezért nem randizok már. Fizessek, de nem az első randin, mert akkor az önbizalomhiányos uracska fasza leesik.
Mert ehhez szoktam.Nem is engedte volna a férjem,hogy fizessek.Ha én veszek neki valamit se kérem el az árát.
Soha senki nem varta el,hogy fizessek.Igaz én csak olyannal randiztam,akitől akartam is valamit.
Gondolom ő is ezt szokta meg.Meg azért ne essünk már hanyatt,hogy kegyeskedsz fizetni.Nem kell meghívni,ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!