Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes nőknek miért ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nőknek miért ennyire természetes hogy a férfi fizet mindig?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy nővel, oké nyilván első randin a férfi fizessen de már 3. randin teljesen természetesnek veszi hogy én fizetek és ami legjobban zavar egyszer nem köszönte meg... lehet férfiatlan vagyok de emiatt már nem vonzódok hozzá úgy ... már szexelni sem tudnék vele ez valamiért nagyon kiábrándító ..

Nagyon szívesen fizetek a randin de érezzem hogy ezért tisztel és ne teljesen természetesnek vegye.

Volt olyan nő ahol fizettem és így nagyon mosolyogva megköszönte és éreztette hogy úri embernek lát emiatt...ez jól esett.. szívesen fizetek ilyenkor

aug. 1. 18:22
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
43%
Mert egyes pasiknak is természetes hogy ő fizet, mivel ő udvarol és nem levenni akarja a nőt hanem más kell neki a nőből nem a pénze meg nem az hogy a nő vigye moziba meg etc.
aug. 1. 18:25
 2/42 anonim ***** válasza:
62%
Igazad van. Bőven elég lenne ha legalább szóba hozza hogy fizet, de így nagyon gáz. Bár nekem is volt hogy a harmadik randi után (amikor már szex is volt) már ő hívott meg ebédre.
aug. 1. 18:26
 3/42 anonim ***** válasza:
74%
Ha felkínálná a lehetőséget, hogy fizeti a részét elfogadnád?
aug. 1. 18:28
 4/42 A kérdező kommentje:
3. Valamikor igen első randiknàl azért nem
aug. 1. 18:29
 5/42 anonim ***** válasza:
32%
Miért teszed magad még vele?
aug. 1. 18:35
 6/42 anonim ***** válasza:
54%
#3 Vagyok. Női oldalról egyet tudok érteni veled. Részemről kicsit kellemetlen tud lenni, mikor valaki elhív randira és mindig ő fizet. Soha nem értettem azokat, akik "kihasználnak" valakit majd a végén nem lesz semmi a dologból.
aug. 1. 18:35
 7/42 anonim ***** válasza:
39%

Van aki még a fagyi felét is elkèri randin a nőktől.

Én eddig nem találkoztam ilyenekkel szerencsére hogy annyi ne lenne bennük hogy alap hogy a fèrfi fizet mert nem szorul egy nő pénzére.

aug. 1. 18:44
 8/42 anonim ***** válasza:
68%
Értem én és aláírom, hogy egy pár nő kihasználja a testi adottságait és lehúzza a férfiakat pénzről. De logikus, nyilvánvaló, hogy miért csinálják ami nem más minthogy a férfiak vevők rá. Annyira meg akarják dugni egy párszor, hogy nem bánják. Akkor kérdezem én, hogy miért azokat az egyes nőket veszed elő amikor még mindig randizol vele szex reményében? Azt írtad, hogy igazából nem zavar, hogy neked kell fizetni ha a nő úriembernek tart. De mitől vagy te úriember amikor szexért cserébe randizol még vele? Egyébként a harmadik randin fizetni a férfinak még illene. A mai világ annyira "megbokrosodott", hogy a férfiak lassan minden második nőben pénzéhes nőt lát és a nők, hogy ezt elkerüljék inkább felajánlják, hogy kifizetik a részüket, állják az egész csekket egyszer. Jó, hogy nem a benzinbe nem adnak bele mert a férfiak autóval közlekednek miattuk. Majd ha letettél valamit az asztalra, méltó leszel a nő számára kapcsolatra majd visszaadja, ő hív meg téged normális esetben. A mai elkorcsult világban meg a sok férfi megissza a levét annak a méregnek, hogy a férfiak pénzért cserébe elvárják a szexet.
aug. 1. 18:46
 9/42 anonim ***** válasza:
87%

Én alapból kellemetlenül érzem magam ha a másik fizeti az én részem is, de a párom az eddigi találkozók alatt nem engedte hogy legalább felezzünk. Ez szerintem változni fog, és nem is gond, mert nekem jól esik hogyha vehetek neki is valamit.

Egy köszönöm vagy kérdezés hogy ne fizesse a saját részét jól eshet, de nem várnám el. Ha látszik rajta hogy ez neki alap, akkor kérdezd meg mit reagálna ha egy sokadig randin a férfi felezni akar. Vagy ne, ha totálisan off emiatt.

aug. 1. 19:10
 10/42 anonim ***** válasza:
17%
Általában azoknál a nőknél természetes, akik 100%-os külsővel rendelkeznek. Ez a valamit valamiért. Gondolom nem csúnya, kövér nőkkel ismerkedsz.
aug. 1. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!