Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nőknek miért ennyire természetes hogy a férfi fizet mindig?
Randizgatok egy nővel, oké nyilván első randin a férfi fizessen de már 3. randin teljesen természetesnek veszi hogy én fizetek és ami legjobban zavar egyszer nem köszönte meg... lehet férfiatlan vagyok de emiatt már nem vonzódok hozzá úgy ... már szexelni sem tudnék vele ez valamiért nagyon kiábrándító ..
Nagyon szívesen fizetek a randin de érezzem hogy ezért tisztel és ne teljesen természetesnek vegye.
Volt olyan nő ahol fizettem és így nagyon mosolyogva megköszönte és éreztette hogy úri embernek lát emiatt...ez jól esett.. szívesen fizetek ilyenkor
A férfiak miért lettek ennyire zsugorik? De komolyan.... És még a nők az anyagiasak.
1, te akarod megdugni a nőt. Ha dugni akarsz, akkor vannak prostik
2, a nők még most is nagyobb arányban kevesebbet keresnek, mint a férfiak.
3, egy nőnek sokkal nagyobb kiadása van, hogy tetszen a mai elrugaszkodott férfi elvárásoknak. Tudjátok ti mennyibe kerül egy pillás, egy műkörmös? Persze, most jön az, hogy legyen természetes, de sokan nem születtek természetesen szépnek, valamint már a természetesség nem jön be a férfiaknak. Lehet ezzel most vitatkozni, de valahogy a műnőkre gerjednek bulikban is...
4, ha te hívod el, akkor neked illendő fizetni.
5, míg te itt anyagiaskodsz, addig majd más nem fog és pattan, ami tökre érthető.
De a kérdező még mindig jobb mint az én esetem.
2 hónapig sétálgattunk a Duna parton, amikor azt írta hogy neki már kellene a szex mert ez nem normális így.
De sehova nem hívott meg semmire.
Konkrétan nulla udvarlással akart üríteni belém.
Ja és meg sem csókolt, nem is közelített, egyszer csak kiderul hogy már a szex kéne.
Dehogy jobb a kérdező. Egy kaptafa.
Még mellette marad szex miatt. Habiszi ha költ rá akkor legyen eredménye pl. egy orgazmus. XD
Őt az zavarja elmondása szerint, hogy természetesnek veszi a nő, hogy ő fizet. De ő természetesnek veszi, hogy a nő majd kifekszik mert fizet.
Az a baja, hogy nem köszöni meg a csajszi, de azért még marad a pinaért. XD
Megértem a kérdezőt, én is szívesen fizetném az összes randit, de nekem is nagyon rosszul esne ha cserébe egy kis tiszteletre sem volna képes a nő.
Tisztelet alatt természetesen nem arra gondolok, hogy rögtön tárja szét a lábait, hanem arra, hogy köszönömöt igazán mondhatna. Ha meg nem szeretne folytatást, akkor jelezze és mondjon igent randira csak az ingyen vacsi miatt.
Szerintem ez nem kéne, hogy nagy kérés legyen.
35F
Szerintem mivel manapság egyenlő felek a férfiak és nők is (mindkét nemnek van állása), nem hiszem, hogy ebből kérdést kell csinálni.
Természetes dolog, hogy a férfi elhívja a nőt randizni, ő állja ennek a költségeit is. Az csak plusz pont, ha a nő ezt nem várja el vagy zavarja, ha sokat költenek rá, akkor közbe léphet és mondhatja, hogy "na ezt most én állom viszont". Szerintem ez tök jó dolog. Ez is az egyenrangúságot tükrözi.
Ugyanakkor nem azért kell meghívni a nőt, mert ezért cserébe neki kutya kötelessége lefeküdni velünk férfiakkal, illetve az is gáz, hogy ha nem jó a randi, akkor a férfi visszakéri az ebéd, kávé árát. Az full gáz és szégyenteljes.
Én csak azt mondom, hogy mindenhol, így itt is a középút. Hogy meglegyen a balansz, a harmónia. Nyilván nem levezetni, hogy eddig ezeket álltam, te meg ezt... nem. Ezt az ember érzi és észreveszi. Ha ez átlendül csak az egyik irányba és huzamosabb ideig így van, akkor érdemes leülni és szóba hozni, hogy "ez így nem oké , hogy én mindent te pedig néha semmit se".
Modern világban élünk, nem pedig a 19. században. Nők is kivívták az önállóságot, nem kell félteni őket, mint a buborékot.
Hogy meg sem köszöni, az nagyon gáz:((((
N/26
34-es vagyok, miért lettem teljesen lepontozva? Az elírás miatt? Azt akartam írni, hogy ne "NE mondjon igent további randira".
Vagy csak ennyire felháborító, hogy szeretnék egy kis tiszteletet és emberséget?
#34-es szerintem azért pontoztak le (nem én voltam) mert 3. randi környékén nem lehet azt kijelenteni, hogy a nő csak ki akarja használni pénzügyileg.
A tisztelet megadása más tészta. De ha a kérdező úgy érzi, hogy ennek nincs értelme áll nem kéne vele többé találkozni. Keressen olyan nőt aki fizeti a randit még akkor is ha ő hívta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!