Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nagyon vonzó nagyon csinos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon vonzó nagyon csinos nőknek, akik ráadásul mèg intelligensek és nagyon figyelmesek kedvesek is, tényleg nekik is ugyanúgy nagyon nehéz társat találniuk?

Figyelt kérdés
júl. 30. 10:48
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Én sportosan vékony, szép arcú, diplomás, kedves törődő nőként évek óta szingli vagyok, persze jelentkezők mindig akadnak meg rövidebb-hosszabb randizások, de mindig csak ez a két felállás váltakozik: vagy egy korombeli, sportos, jóképű pasi kezd nálam, akivel egy darabig randizgatunk, majd pár hét után ilyen-olyan okból vége lesz vagy csak szexkapcsolatot akar, vagy valami 40 körüli kőgazdag fickó belémzúg, de azzal meg én nem akarok járni, mert nem az esetem külsőre, csak ugye jól mutatnék mellette mint státusszimbólum és azt ő marhára szeretné. Kb. mint egy sugar daddy. Ezeknek a váltakozásából áll gyakorlatilag az életem. Mondjuk nem panaszkodok, mert mindig jól bánnak velem, kedveskednek nekem, még utaztatnak is, csak én már inkább egy tartós szerelmi kapcsolatra vágynék.
szept. 29. 08:39
 42/44 anonim ***** válasza:
#41 ragaszkodsz ahhoz, hogy az első kategóriából legyen végre valaki aki többet akar, vagy van esetleg van egy harmadik is amelyikkel el tudsz képzelni párkapcsolatot?
szept. 29. 09:47
 43/44 anonim ***** válasza:
#42 milyenre gondolsz? Aki se nem néz ki jól, se nem pénzes? Nekem abból mi jó származik azokkal szemben, akik közül most válogathatok?😆
szept. 29. 09:57
 44/44 anonim ***** válasza:

Nem csak szöges ellentét létezik :)

De újraolvasva a kommented, biztos vágysz egyáltalán kapcsolatra? Úgy tűnik, hogy a gazdagtól megkapod az utaztatást, a másiktól meg a tes tiséget.

Ha amúgy a 2 felállás keverékét keresed akkor számits arra, hogy az már az 1%-nak az 1%-a.

szept. 29. 11:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!