Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon vonzó nagyon csinos nőknek, akik ráadásul mèg intelligensek és nagyon figyelmesek kedvesek is, tényleg nekik is ugyanúgy nagyon nehéz társat találniuk?
Figyelt kérdés
júl. 30. 10:48
1/44 anonim válasza:
Nekik a nehezebb. Mert sokkal tobb ilyen van nőben, mimt férfiban
2/44 anonim válasza:
Ez nagyon függ attól, hogy nekik milyen igényeik vannak.
Ha az igényeik a csillagos égben vannak, mert hát ők is ilyen szipi-szupi nők, akkor lehetséges. De akkor inkább maguknak nehezítik meg a társkeresést, nem önmagától lenne nekik nehéz.
3/44 anonim válasza:
2
🤣🤣
Akkor, ezen az alapon, jöjj össze tulsulyos nővel. "Magadnak nehezited a tarskeresést" , ha nem.
4/44 anonim válasza:
3-as, miért átmenet nincs a két véglet között?
Én a csillagos égről beszéltem; az, hogy valakinek normális alakja van, talán nem a csillagos ég.
5/44 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, de szenvedek az hamis férfiaktól, a fals illuzió kergető és idealizált érzelmileg elérhetetlen tipusoktól.
6/44 anonim válasza:
Azért rohadtul nem mindegy, hogy az a nehézség, hogy a bőséges és minőségre is sokszínű választékból kell tudni kiválasztani a megfelelőt, a hozzájuk a legtöbb szempontból és leginkább illőt (mint nekik) vagy az, ha láthatatlan vagy, le sem köpnek, a választék pedig = szökőévente valami borzalmas, bántalmazó, anya- és nőszomorító alak (mint nekünk, csúnyácska nőknek).
7/44 anonim válasza:
Szerintem igen. Igaz, lehet több férfinek bejön, de ahogy másnak, nekik sem egyszerű, hiszen mindenki a másik felét keresi a másikban, hasonló gondolkodás, ízlés, hobbik stb. Most tekintsünk el, a magas elvárásúaktól. Ráadásul őket is ugyanúgy megcsalhatja ha olyan a pasi, mintha egy átlagosabbról beszélünk. A lényeg, hogy ők sem passzolnak össze mindenkivel. Szerintem senkinek sem egyszerű.
8/44 anonim válasza:
Ez olyan kérdés, mint hogy varangyos békának vagy őzikének jobb-e lenni.
A sajátjai között élve teljesen komfortos érzés lehet mindkettő.
9/44 anonim válasza:
Szaporodni (szexelni) meg úgyis mindig a fiatalabb egyedekkel akar mindenki.
10/44 anonim válasza:
Szerintem csúnyának, átlagosnak, szépnek ugyanúgy nehéz csak más dolgok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!