Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon vonzó nagyon csinos nőknek, akik ráadásul mèg intelligensek és nagyon figyelmesek kedvesek is, tényleg nekik is ugyanúgy nagyon nehéz társat találniuk?
Igen, eléggé nehéz.
1, Nekem ki kell szűrni azt, melyik akar csak dugni és melyik komoly kapcsolatot. Elárulom, a legtöbben az utóbbit akarják...
2, Sokszor tapasztaltam, hogy nekem tökéletesen megfelelt az illető, neki mégis szorongása volt amiatt, hogy bármikor "letudom cserélni".
3, Az egyetemistákon át a vén fószerig mindenki próbálkozik.
4, Sokszor vagyok áldozata annak, hogy féltékennyé akarja tenni velem a volt barátnőjét. A lelkem, a kedvességem az tök mindegy neki. Jobb "luvnya" vagyok mint az exe és kész, neki már ennyi elég. Sajnos, ezeket is elég nehéz kiszűrni, főleg a kapcsolat elején.
5, Sokszor vagyok búfelejtő, aztán mikor kijött a pöcegödörből, akkor elhajít.
6, Kezdetekben mindegyik oda meg vissza van értem. Folyamatosan azt kapom, hogy ilyen nő nem létezik, aztán mégis elbizonytalanodik, nem tudja mit akar, tudok én nála jobbat is találni.
Szóval igen k***ára nehéz egy jó nőnek is a társkeresés és én ezért is adtam fel. Szexre mindig lenne partner, de nem arra vágyom, a férfiaknak meg leginkább csak "használati tárgy" lennék a külsőm miatt.
33
Te már csak tudod, hogy nekem mi nehéz. :)
Egyik pasim sem volt gazdag, sőt, a legtöbb rajtam élősködött. Az előző nem keresett 300 ezret, mégis vele voltam. Nem ezen múlik. Most mégis egyedül sétálgatok a Margit-szigeten, mert nincs kivel. A pasim dobott, kitudja mi miatt, azt nem közölte. Csak ilyen kis pattintós kamu szövegeket nyomott le. A barátaim dolgoznak vagy a párjukkal/családjukkal vannak.
A másik pedig, hogy hiába vagyok 30-on túl, a kinéztem olyan, mint egy 20 évesé. Így azért elég nehéz találni is, mert a +30-asok azt hiszik, fiatal vagyok hozzájuk. A 20 évesek kikezdenek velem, de mikor megtudják a korom, akkor a legtöbb menekül (érthető okok miatt) a maradék meg kiakar pipálni egy "milfet".
Most is sorban leszólítanak, megdicsérnek, megbámulnak, de ha nincs kölcsönös vonzalom, akkor megette a fene. És elhiheted, egyik sem mondta meg a fizetését, szóval nem a pénz miatt nem kellenek. Most gondolom ezek után elhúzod a "mert csak a kinézet számít" kártyát. :) Igen, az fontos számomra, de szerintem mindenki számára, valamint a szépség relatív. Aki nekem világi pasi, az lehet másnak nem és fordítva.
32, 34.
Ne haragudj, de nekem a másik végletből - én láthatatlan vagyok a nők számára - mindig olyan hihetetlen ezt olvasni. Persze nem azt, hogy sokan meg akarnak fektetni, hanem azt, hogy olyan sok jelentkezőből nincs találat.
Az meg különösen furcsa, hogy hátrány az, hogy fiatalabbnak nézel ki. Azt hinném ennek csak előnye van.
Irónikus módon az a 10% - ha nem is egésze, de jó része - azt tanulja hogy minek leállni egy nőnél, ha úgyis a 10% kell a többinek is.
És nem, ez nem egy sunyi utalás akar lenni, hogy márpedig a 90-nek is adj esélyt. Csak egy megfigyelés.
35
Pont a hétvégén történt ez.
Odajött hozzám egy 19 éves fiú. Látszott rajta, hogy nagyon vonzódik hozzám és beszélgetni kezdtünk. Rákérdezett, hogy hány éves vagyok? Egyből mondtam neki, először mond meg te. Ugye megválaszolta, hogy 19. Utána megkérdeztem tőle, hány évesnek nézel? Válasz: 20. Eléggé ledöbbent, hogy 30-on túl vagyok. Persze, utána is többször visszajött, megölelt, puszit adott az arcomra, de látszott rajta, hogy zavarja a korom. Jobban zavarta, mint az, hogy barátnője van.....
Ezt a történetet azért írtam le, hogy igen, tud hátrány is lenni, mert ha egy 19 éves 20-nak nézett, akkor egy 30-35 is annyinak fog. Ők azt gondolják (gondolhatják) hogy fiatal vagyok hozzájuk. A 20 évesek pedig nem akarnak utána, mert "öreg" vagyok hozzájuk. Ha találnék fiatalt, aki elég komoly, simán összejönnék vele, nem zavarna a korkülönbség, de legjavában a huszonéves fiúcskák még élni akarnak. :)
34-es voltam.
Az a része nekem még mindig furcsa, hogy egy korodbeli férfi ezért lekoptatna. Persze, biztos létezik olyan akinek probléma. De abban is teljesen biztos vagyok, hogy nem én vagyok az egyedüli harmincas férfi, akit nem zavarna ha huszonéves, vagy annyinak kinéző párja lenne.
(35-ö és 37-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!