Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon vonzó nagyon csinos nőknek, akik ráadásul mèg
intelligensek és nagyon figyelmesek kedvesek is, tényleg
nekik is ugyanúgy nagyon nehéz társat találniuk?
#6 Ha van kiszakadt bevásárló táskád, attól még egyiket sem tudod használni, hiába van 100 db, hisz alkalmatlan arra, hogy vásárolj vele. Ergo ugyan annyi esélye van, mint neked, mivel hiába van szerinted nagyobb választék, ha az semmire sem jó...
júl. 30. 11:23
Őszintén szólva nem szeretnék gyönyörű nő lenni. Inkább vagyok átlagos, vagy ronda de komolyan. Nem kicsinység állandóan, sokszor elzavarni melegebb éghajlatra a férfiakat, vagy hallgatni a pletykákat, hogy ezzel-azzal is ágyba bújt, mekkora qrva holott sehol semmi nem történt. Valamint azt hallani vissza, szemtől szemben milyen felszínes, érzéketlen, frigid, pénzéhes qrva csak azért mert elutasította a férfiakat.
Persze átlagos nő is ezt megkapja, de gondolom mégse annyira.
A szép nő sokszor csak szexre kell, villantásra és, hogy milyen a személyisége nem érdekli a másikat.
A csúnya nő sem természetesen, de akkor is jöhet életébe minimum egy férfi akivel lehet boldog és nem kell kínozni magát a sok szemtelen férfival egy rakáson.
júl. 30. 11:30
11, pont ezért írtam, hogy minőségre is sokszínű. Azért egy a kérdező által jellemzett nőnél nem az van, hogy 100 db bevásárló táska, de mind egytől egyig kiszakadt... Egy csúnyácska nőnél viszont simán az van, hogy 3 db, és az mind olyan is. Egyáltalán nem ugyanolyanok az esélyek, ne haragudj, de ez rendkívül irreális gondolat!
júl. 30. 11:31
Igen, elég nehéz 1000 nyomorultból a kettő értelmeset kifogni aki még ki is néz valahogy.
júl. 30. 11:31
Szerintem a csúnyácska nő túlságosan is el van foglalva a kinézetével és amiatt sokszor irigy, keserű, durva pokróc. Nem azon van, hogy a jót, szépet emelje ki magán hanem még jobban lenyomja önmagát így az esélyeit is. Na most egy rosszkedvű nőhöz aki talán még buta is miért is menne hozzá okos, jókedvű, kedves férfi? Taszító az a nő és inkább azt vonzza amilyen ő maga, vagyis a hozzá hasonló, vagy még rosszabb férfiak kezdeményeznek náluk. Alapelv, hogy amit tükröz kifelé az ember belülről, önmagából kifelé azt is kapja vissza, az veszi körül.
júl. 30. 11:37
Sokkal jobb 2 nyomorult közül kiválasztani a kevésbé tűrhetetlent... Értelmesről, na pláne emellett ki is néz valahogyról álmodni sem merve.
júl. 30. 11:37
14-es, ha ezer jelölt mindegyike nyomorult a nő szerint, akkor az ő fejében van nagy gond: ő a nyomorult.
júl. 30. 11:38
"az, hogy valakinek normális alakja van, talán nem a csillagos ég"
Pasik többsége mégsem hozza a normális alakot.
júl. 30. 11:41
#13 neked azért irreális, mert nem tudod milyen. Nekem még az is nehezen sikerül, hogy egy pasival el tudjak rendesen beszélgetni, ugyanis nekem ez fontos.Mindig tőlem várják, hogy én vigyem az egész beszélgetést, ami kiábrándító. Esetleg ha van is valaki, akivel sikerül,akkor meg eltűnik hirtelen. És nem, én nem vagyok olyan szép, de még én is tudnék válogatni. De miből?
júl. 30. 11:42
"ha ezer jelölt mindegyike nyomorult a nő szerint, akkor az ő fejében van nagy gond: ő a nyomorult."
10 ezer. Ezer még elég alacsony szám ahhoz, hogy normális pasit fogj ki.
júl. 30. 11:43
Kapcsolódó kérdések: