Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire rémesek a társkeresőző nők? Ki hazudik?

Figyelt kérdés

Pár hete volt itt egy kérdésem.

Elküldtem pár itteni nőnek a tinder/bumble/boo profilom, amit a nők 3-4%-a húz jobbra, magyarul 1-2 matchem van hetente a 3 platformon összesen (hogy aztán a 90%-uk ghostingoljon...).

5 gyakoris lánynak mutattam meg a képeim. Ebből az 5-ből 3 azt írta, hogy simán jobbra húzna, 2 még azt is írta, hogy jóképű ill. helyes vagyok.

Hangsúlyozom, ugyanazok a képeim vannak fönt "élesben" is, mint amiket az ittenieknek küldtem el.

Hogy lehet, hogy az itteni mini statisztika alapján a nők 60%-a húzna jobbra, míg a valóságban jó az 3%-nak is?

Ki hazudik? Mi a véleményetek erről, mert én nem tudom ezt hova tenni...

júl. 28. 10:44
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Azért nem reprezentatív minta az, akinek elküldöd itt gyk-n a profilodat. Lehet, társkeresőn nincs is fent, lehet, már rég van vkije, lehet, hogy azért nem matcheltetek, mert te húztad balra (ne akard nekem beadni, hogy mindenkit jobbra húzol, aki nőnemű)...
júl. 29. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!