Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az anyagias, egészségtelen párkapcsolati mintákból kilépni?
Majd amikor kezedben lesz a diplomád és jól fizető állásod lesz, nem fog gondolkodni ilyeneken mert eleve olyan körökben mozogsz majd mint a te szinted.
De gondolom nem szeretnél eltartani egy gyárimunkást amikor te 4szer annyit keresel mint ő.
Bele sem tudsz szeretni mert nem tudsz felnézni rá.
Ebben nőttél fel és igy neveltek,hogy a pénz legyen az első.
Ismerek ilyen családokat ott is a lány már 13 évesen az volt az első kérdése egy személyről,hogy ő gazdag? De ez nálad is megvan az exeid révén,de ez azért van mert csak azon a szinten mozogsz,ismerkedsz.Vagyis csak olyan emberek vesznek körbe akik hasonló szinten vannak,akár barát,akár suliban ezért ez alakul ki benned,hogy ez az alap szint.
Ezen csak tudatosan lehet változtatni,magyarán át kell magadat nevelni,hogy az embert lásd és ne a pénzt mögötte.Ne az legyen az első kérdésed hohy mennyi pénze van.
4-es de ha egy adott személyről tudja hogy tehetős az már befolyasolja a tetszés szintjét.Ha úgy ismerkedik,hogy nem tudja és szerelem bla bla..majd kiderül hogy gazdag ,ugy más a nézőpont.Mert akkor nem a pénz miatt jött össze vele.De ha megnézed részben ez is evolució,mert az ősembercsaj is annak szült aki a több húst hozta.Most a pénz lett a hús,csak ezek a csajok már szülni sem akarnak.
De kérdező ha te összejössz egy szegényebb csávóval akkor mi azzal a gondod,hogy ő szegényebb?Az hogy nem kőlt rád annyit?Vagy nem jartok annyit étterembe? Nem tudsz rá felnézni?
És ha nálad gazdagabbal jössz össze,akkor ő ugyan ugy tekintsen rád,mint te a szegényebbre? Mert akkor megteheti,hogy lenéz,mert te a szemében csöves vagy,mert nem vagy olyan gazdag,ezért vesz neked ajándékokat,mert te nem tudod megvenni magadnak.
Szóval ebből indulj ki,hogy ahogy te lenézed,figyelmen kivül hagyod a szegényebbet,ugy egy gazdagabb is figyelmen kívül hagyhat téged.
Előnyödre szól,hogy te csaj vagy.
És ugye vannak olyanok akik nem elsősorban a pénz miatt dolgozzák azt mit dolgoznak,hanem mert szereti.Ismerek olyat aki csak a pénz miatt dolgozik,mindegy mit,mindegy mennyit,ha napokig nem alszik(volt ilyen) rosszul is lett,karambolozott.De pl én nem a pénz miatt dolgozom amit dolgozok.Az,hogy mennyi pénzem van az más kérdés.
De ha párt keresel és ismerkedsz,akkor a pasi munkája se legyen mérvadó egy szintig.
Csak beszélgess,ismerkedj akár névtelenül,hogy az embert ismerd meg,ha változtatni akarsz.
8
Ebbenehet valami! Számomra sokkal szimpatikisabb egy olyan férfi, aki képes eltattani a csaladját megfelelő szinten, akinek jó munkája van, biztos a jövedelme, és nem rokkan le 40 évesen, amiert max nehéz fizikai melora veszik csak fel! Illletve, én jobban szeretem, hogy a gyerekeimnek jut magánorvosi ellatás, magániskola, magánovoda, nem kell a számlákon izgulni, vagy azon, hogy miből vásárolunk be! Szeretek utazni is, etterembe járni, imadom az egzotikus helyeket, nyilván ez egy csóró pasival nem mennem....és igen, jobban keres a férjem, de nem is lenne fair összehasonlitani a kettőnk fizetését, mert nő vagyok, és kiesett 4 év a két gyerek miatt (+8 évvel fiatalabb is vagyok. Szóval, ez nem fekete fehér! Normális nő, nem szül csóró pasinak
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!