Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az anyagias, egészségtelen párkapcsolati mintákból kilépni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves fiatal lány vagyok, nemsokára kezdem az egyetemet,teljesen átlagos középosztálybeli vidéki családvan élek.A (tágabb)családomban a nők az anyámat leszámítva MIND(!!!) csak és kizárólag anyagi okokból mentek hozzá a jelenlegi férjükhöz, más házas de több tehetős szeretőt tart, van olyan keresztanyám aki a negyedik férjét gyűri mert mindig elhagyja őket ha csődbemennek vagy már nem elég neki a pénzük. nem felettük szeretnék ítélkezni,a gondom inkább az,hogy érzem,hogy nem tudom elengedni ezt a mintát. eddig mindenki akivel jártam(nem sok,2-3 ember) nálam jóval magasabb szociális státuszú volt. nem volt szándékos ez részemről (nem tudtam hogy mennyire tehetősek) ,de sajnos nem tudom elképzelni hogy valaki olyannal aki járjak, legyen az férfi vagy nő,aki nem tehetősebb nálam jóval. most felmerülhetne a kérdés hogy miért nem a szüleimre tekintek mint követendő példa,de a kapcsolatuk hiába volt teljesen szerelmi,teljesen boldogtalan és sajnos bántalmazó is. mit tehetek? rosszul érzem magam, én nem akarok eltartott feleség lenni, jól fizető állásom lesz(fogorvos), és annyira sekélyesnek érzem magam hiszen a barátaim nem így találnak/választanak párt.

júl. 28. 09:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%

Majd amikor kezedben lesz a diplomád és jól fizető állásod lesz, nem fog gondolkodni ilyeneken mert eleve olyan körökben mozogsz majd mint a te szinted.

De gondolom nem szeretnél eltartani egy gyárimunkást amikor te 4szer annyit keresel mint ő.

Bele sem tudsz szeretni mert nem tudsz felnézni rá.

júl. 28. 10:24
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Az életben minden döntés kérdése. Ha valamit nem akarsz, akkor dönts másképp, nem muszáj senkivel együtt lenned csak azért, mert többet keres, bármikor mondhatsz nemet!
júl. 28. 10:24
 3/24 anonim ***** válasza:
73%
Az aranyásózás pedig a sikertelen férfiaktól indult, de mélyen hallgatnak arról hogy hány férfi akar beházasodni gazdag családokba.
júl. 28. 10:25
 4/24 anonim ***** válasza:
88%
Nem a mintával van a baj! Az a kérdés, hogy akikkel jartal, velük azért voltál együtt, mert gazdagok voltam, vagy mert tetszettek? (anyagi helyzetuktol fuggetlenul) Ugyanis, én is valahogy mindig a jobbmodu pasik mellett kotottem ki, nem szándékosan, hanem egyszerüem így alakult! Már kiestem a randizós nyavalyából, mert férjhez mentem, de alapvetően elmondható rólam, hogy szeretem az intelligens, talpraesett, FÉRFI!!! férfiakat. Namármost, ezen tulajdonságok, általában együtt járnak a jó anyagi helyzettel.
júl. 28. 10:51
 5/24 anonim ***** válasza:

Ebben nőttél fel és igy neveltek,hogy a pénz legyen az első.

Ismerek ilyen családokat ott is a lány már 13 évesen az volt az első kérdése egy személyről,hogy ő gazdag? De ez nálad is megvan az exeid révén,de ez azért van mert csak azon a szinten mozogsz,ismerkedsz.Vagyis csak olyan emberek vesznek körbe akik hasonló szinten vannak,akár barát,akár suliban ezért ez alakul ki benned,hogy ez az alap szint.

Ezen csak tudatosan lehet változtatni,magyarán át kell magadat nevelni,hogy az embert lásd és ne a pénzt mögötte.Ne az legyen az első kérdésed hohy mennyi pénze van.

júl. 28. 11:00
 6/24 anonim ***** válasza:
Na látjátok? Ez a baj a mai világban hogy mindenki a legtöbbet akarja elérni és a legmagasabb fizetéseket. Lassan ha kihal a 40+ os korosztály vagy az 50+ os akkor kérdezem én a gyárak csődbe fognak menni? Mai világban már mindenki diplomával és egyetemi végzettséggel akar rendelkezni és vállalkozó akar lenni. Mi lesz az alacsonyabb munkakörrel és az építőiparral? Ki fogja majd pl a pelenka gyárban lecsomagolni és legyártani majd a pelenkát? KI fogja majd a házatokat lefesteni vagy az áramot bevezetni, ki fog majd a gyereketekre a konyhán közétkeztetésben főzni ha mindenki vállalkozó és vezető akar lenni a munkahelyeken? Itt mindenki agyonra akarja már tanulni magát hogy minél kevesebbet akarjon melózni minél magasab fizetésért. A mai felszínes világban meg arra kicsi az esély hogy egy egyetemista lány egy gyári melós pocakos pasival szóbaálljon úgyhogy kérdező te is a saját szinteden lévő pasikkal fogsz majd összejönni. Mai világban mindenki amúgy is az igényei felett szeret keresgélni már nem olyan a világunk mint 70 éve volt sajnos. Akkor még kőműves nők is voltak manapság már kőműves pasik sem nagyo lesznek mert ők is már cégvezetői, vállalkozó pozíción gondolkoznak. Ha ez így megy tovább a szakmunka lassan kihal!
júl. 29. 08:11
 7/24 anonim ***** válasza:
Ezt mondja az internet és a média is! Legyél karrierista és ne vállalj gyereket. Megtették a kellő agymosást!
júl. 29. 08:12
 8/24 anonim ***** válasza:

4-es de ha egy adott személyről tudja hogy tehetős az már befolyasolja a tetszés szintjét.Ha úgy ismerkedik,hogy nem tudja és szerelem bla bla..majd kiderül hogy gazdag ,ugy más a nézőpont.Mert akkor nem a pénz miatt jött össze vele.De ha megnézed részben ez is evolució,mert az ősembercsaj is annak szült aki a több húst hozta.Most a pénz lett a hús,csak ezek a csajok már szülni sem akarnak.

De kérdező ha te összejössz egy szegényebb csávóval akkor mi azzal a gondod,hogy ő szegényebb?Az hogy nem kőlt rád annyit?Vagy nem jartok annyit étterembe? Nem tudsz rá felnézni?

És ha nálad gazdagabbal jössz össze,akkor ő ugyan ugy tekintsen rád,mint te a szegényebbre? Mert akkor megteheti,hogy lenéz,mert te a szemében csöves vagy,mert nem vagy olyan gazdag,ezért vesz neked ajándékokat,mert te nem tudod megvenni magadnak.

Szóval ebből indulj ki,hogy ahogy te lenézed,figyelmen kivül hagyod a szegényebbet,ugy egy gazdagabb is figyelmen kívül hagyhat téged.

Előnyödre szól,hogy te csaj vagy.

júl. 29. 10:43
 9/24 anonim ***** válasza:

És ugye vannak olyanok akik nem elsősorban a pénz miatt dolgozzák azt mit dolgoznak,hanem mert szereti.Ismerek olyat aki csak a pénz miatt dolgozik,mindegy mit,mindegy mennyit,ha napokig nem alszik(volt ilyen) rosszul is lett,karambolozott.De pl én nem a pénz miatt dolgozom amit dolgozok.Az,hogy mennyi pénzem van az más kérdés.

De ha párt keresel és ismerkedsz,akkor a pasi munkája se legyen mérvadó egy szintig.

Csak beszélgess,ismerkedj akár névtelenül,hogy az embert ismerd meg,ha változtatni akarsz.

júl. 29. 11:24
 10/24 anonim ***** válasza:

8

Ebbenehet valami! Számomra sokkal szimpatikisabb egy olyan férfi, aki képes eltattani a csaladját megfelelő szinten, akinek jó munkája van, biztos a jövedelme, és nem rokkan le 40 évesen, amiert max nehéz fizikai melora veszik csak fel! Illletve, én jobban szeretem, hogy a gyerekeimnek jut magánorvosi ellatás, magániskola, magánovoda, nem kell a számlákon izgulni, vagy azon, hogy miből vásárolunk be! Szeretek utazni is, etterembe járni, imadom az egzotikus helyeket, nyilván ez egy csóró pasival nem mennem....és igen, jobban keres a férjem, de nem is lenne fair összehasonlitani a kettőnk fizetését, mert nő vagyok, és kiesett 4 év a két gyerek miatt (+8 évvel fiatalabb is vagyok. Szóval, ez nem fekete fehér! Normális nő, nem szül csóró pasinak

..

júl. 29. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!