Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az anyagias, egészségtelen párkapcsolati mintákból kilépni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves fiatal lány vagyok, nemsokára kezdem az egyetemet,teljesen átlagos középosztálybeli vidéki családvan élek.A (tágabb)családomban a nők az anyámat leszámítva MIND(!!!) csak és kizárólag anyagi okokból mentek hozzá a jelenlegi férjükhöz, más házas de több tehetős szeretőt tart, van olyan keresztanyám aki a negyedik férjét gyűri mert mindig elhagyja őket ha csődbemennek vagy már nem elég neki a pénzük. nem felettük szeretnék ítélkezni,a gondom inkább az,hogy érzem,hogy nem tudom elengedni ezt a mintát. eddig mindenki akivel jártam(nem sok,2-3 ember) nálam jóval magasabb szociális státuszú volt. nem volt szándékos ez részemről (nem tudtam hogy mennyire tehetősek) ,de sajnos nem tudom elképzelni hogy valaki olyannal aki járjak, legyen az férfi vagy nő,aki nem tehetősebb nálam jóval. most felmerülhetne a kérdés hogy miért nem a szüleimre tekintek mint követendő példa,de a kapcsolatuk hiába volt teljesen szerelmi,teljesen boldogtalan és sajnos bántalmazó is. mit tehetek? rosszul érzem magam, én nem akarok eltartott feleség lenni, jól fizető állásom lesz(fogorvos), és annyira sekélyesnek érzem magam hiszen a barátaim nem így találnak/választanak párt.

júl. 28. 09:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%

20

Általában az szokott a baj lenni, hogy az én fizetésem több, de most ebbe ne menjünk bele!

A kérdező, sehol sem irta, hogy neki csak ez volt a szempont, de igenis van egy minimum szint, ami alá nem megy egy valamire való nő!

júl. 29. 18:46
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Kinek szokott baj lenni,neked vagy a pasinak?

Mert engem pl nem érdekelne mennyit keresel,sőt a saját fizetésem sem érdekel.:D

De a kérdező a pénzről ír és hogy eddig csak olyan pasijai voltak és ez számított neki és ez az ami zavarja és azt szeretné ha nem számítana.

júl. 29. 19:04
 23/24 A kérdező kommentje:

sziasztok!

köszönöm a válaszokat,olvastam őket de nem reagáltam időszűke miatt,illetve mert tényleg őszinte választ szerettem volna adni. az első kérdések közt az szerepelt,hogy szerelemből jártam-e nálam tehetősebb emberekkel - igen.de hazudnék ha azt mondanám hogy nem örültem neki hogy ők ilyen tehetősek,vagy hogyha azt mondanám hogy nem volt kisebbségi érzésem sajnos. eddig mindig olyan körökben forogtam ahol a nagy többség tehetősebb volt mint én,és ez igazából az egyetemen sem fog változni, ezért jött a kérdésem.

júl. 29. 19:40
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy tehetősebbek mint te?

1. 19 vagy kereset nélkül,egy fillér bevételed sincs ahogy nekik sincs

2. a pénz amiből villognak,villogtok az a szüleidé,szüleiké

persze a gyereknek megadunk mindent bla bla bla...

3. de ti mint gyerekek még egy szinten vagytok,kivéve értelmileg,mert azok szintén ugy nevelkedtek hogy csak a pénz és mi vagyunk a menők.

Ahogy szokták mondani,mindig van egy nagyobb hal.

Azt tudatosítsd magadban,vagyis vonatkoztass el a pénztől és ismerd meg az embert.Mert lehet maga az ember nem jó ember attól hogy gazdag.

És a barátaid is olyan gazdagok mint ti?

júl. 29. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!