Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az anyagias, egészségtelen párkapcsolati mintákból kilépni?
20
Általában az szokott a baj lenni, hogy az én fizetésem több, de most ebbe ne menjünk bele!
A kérdező, sehol sem irta, hogy neki csak ez volt a szempont, de igenis van egy minimum szint, ami alá nem megy egy valamire való nő!
Kinek szokott baj lenni,neked vagy a pasinak?
Mert engem pl nem érdekelne mennyit keresel,sőt a saját fizetésem sem érdekel.:D
De a kérdező a pénzről ír és hogy eddig csak olyan pasijai voltak és ez számított neki és ez az ami zavarja és azt szeretné ha nem számítana.
sziasztok!
köszönöm a válaszokat,olvastam őket de nem reagáltam időszűke miatt,illetve mert tényleg őszinte választ szerettem volna adni. az első kérdések közt az szerepelt,hogy szerelemből jártam-e nálam tehetősebb emberekkel - igen.de hazudnék ha azt mondanám hogy nem örültem neki hogy ők ilyen tehetősek,vagy hogyha azt mondanám hogy nem volt kisebbségi érzésem sajnos. eddig mindig olyan körökben forogtam ahol a nagy többség tehetősebb volt mint én,és ez igazából az egyetemen sem fog változni, ezért jött a kérdésem.
Mi az hogy tehetősebbek mint te?
1. 19 vagy kereset nélkül,egy fillér bevételed sincs ahogy nekik sincs
2. a pénz amiből villognak,villogtok az a szüleidé,szüleiké
persze a gyereknek megadunk mindent bla bla bla...
3. de ti mint gyerekek még egy szinten vagytok,kivéve értelmileg,mert azok szintén ugy nevelkedtek hogy csak a pénz és mi vagyunk a menők.
Ahogy szokták mondani,mindig van egy nagyobb hal.
Azt tudatosítsd magadban,vagyis vonatkoztass el a pénztől és ismerd meg az embert.Mert lehet maga az ember nem jó ember attól hogy gazdag.
És a barátaid is olyan gazdagok mint ti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!