Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az anyagias, egészségtelen párkapcsolati
mintákból kilépni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves fiatal lány vagyok, nemsokára kezdem az egyetemet,teljesen átlagos középosztálybeli vidéki családvan élek.A (tágabb)családomban a nők az anyámat leszámítva MIND(!!!) csak és kizárólag anyagi okokból mentek hozzá a jelenlegi férjükhöz, más házas de több tehetős szeretőt tart, van olyan keresztanyám aki a negyedik férjét gyűri mert mindig elhagyja őket ha csődbemennek vagy már nem elég neki a pénzük. nem felettük szeretnék ítélkezni,a gondom inkább az,hogy érzem,hogy nem tudom elengedni ezt a mintát. eddig mindenki akivel jártam(nem sok,2-3 ember) nálam jóval magasabb szociális státuszú volt. nem volt szándékos ez részemről (nem tudtam hogy mennyire tehetősek) ,de sajnos nem tudom elképzelni hogy valaki olyannal aki járjak, legyen az férfi vagy nő,aki nem tehetősebb nálam jóval. most felmerülhetne a kérdés hogy miért nem a szüleimre tekintek mint követendő példa,de a kapcsolatuk hiába volt teljesen szerelmi,teljesen boldogtalan és sajnos bántalmazó is. mit tehetek? rosszul érzem magam, én nem akarok eltartott feleség lenni, jól fizető állásom lesz(fogorvos), és annyira sekélyesnek érzem magam hiszen a barátaim nem így találnak/választanak párt.
" A mai felszínes világban meg arra kicsi az esély hogy egy egyetemista lány egy gyári melós pocakos pasival szóbaálljon"
Miért állna le egy csinos, egyetemksta lány, egy csóró pocakos szarkupaccal????
Te is.felszines vagy akkor! Legyen csak jó a szintén gyárimelós pocakos, 90kg, iskolázatlan Marcsi, ne a pénzügyi diplomás, könyvelő Annára ácsingózz...eszem.megáll
júl. 29. 15:17
12/24 Senior Séf válasza:
Tudod, kérdező, ha egyszer (VALÓBAN) szerelmes leszel, qurvára nem fog érdekelni, hogy a választottadnak milyenek az anyagi státusza.
júl. 29. 15:29
13/24 anonim válasza:
12-es írja jól. Amit a 11-es ír az csak provokáció ebben az egyenlőtlen világban!
júl. 29. 15:36
14/24 anonim válasza:
Még annyit 11-es ha nem számítana ebben a mocskos világban kinek mennyi a keresete meg milyen a végzettsége akkor a melós pasit is észrevennék a nők, sajna ez nem így van. 70 éve viszont így volt az idősebb családtagjaim szerint akik éltek akkoriban!
júl. 29. 15:49
15/24 anonim válasza:
Meg az én szüleim is total más munkat végeztek.
Anyám hivatali dolgozó,apám festő volt.Nem is tudom,hogy jöttek össze,de biztos nem a Tinderen.
Kérdező: amíg a pénz lesz előtérben addig csak érdek kapcsolataid lesznek.
Azt próbáld meg magadban hattérbe szorítani,hogy ha képbe kerül egy új ember,akkor a vagyonáról,fizetéséről ne kérdezd,ne érdeklődj.
Meg ha jobb emberismerő vagy akkor azért elsőre is be lehet határólni valakiről,hogy milyen lehet az anyagi körülménye.
De ha tetszik valaki amikor elsőre meglátod,akkor ugy tetszik ahogy van
júl. 29. 17:11
16/24 anonim válasza:
15-nek igaza van! Nagyszüleim kőmüvesek voltak a papám is és a mamám is. Ott nem a külsőségek és az anyagi dolgok voltak előtérbe helyezve hanem a belső tulajdonságok. Meg is látszik mivel az ő házasságuk nem érdek volt hanem halálig tartó. Mai világban meg Tiszavirág életű párkapcsolatok vannak és egyre kevesebb házasság.
júl. 29. 17:36
17/24 anonim válasza:
16
Igen, hiszen az a normális, ha a nő tűr minden f*szágot! A nő neve pedig kuss!
júl. 29. 18:16
18/24 Noren1989 válasza:
Összegezve: màr eddig is digger voltàl, de majd havi kétmillàs fizetéssel eléred, h minimum 3millàs pasijaid legyenek 🤡
El is hiszem mindezt, igen.
júl. 29. 18:17
19/24 anonim válasza:
Akik szerint nem fontos a pénz....ti miből vásároltok? Miböl fizetitek a benzint? A lakasthiteleteket? Az utazást, kaját stb.t?
júl. 29. 18:19
20/24 anonim válasza:
Nem ez a lényeg hogy fontos vagy nem fontos.
Látszik,hogy te sem érted.
De egy párválasztásnál,ne az legyen már az elsődleges,hogy mennyit keres a másik.Mert ha te ezt megkérdezed akkor te el akarod tartatni magad vele,mert a te fizetésed kevés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!