Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem tudom elviselni, hogy sikertelen vagyok a nőknél, a társkeresésben. Attól félek, bele fogok őrülni... Mit tegyek?
Sajnos szinte csak erre tudok gondolni, hogy sohasem fogom megtalálni a társamat...
Elkezdtem sportolni, leadtam 40 kilót (most 80 vagyok), jártam pszichológushoz is, vannak érdekes hobbijaim (rajzolás, festés, zsugorfóliázás, fotózás, túrázás, helytörténeti kutatás), vannak álmaim, vágyaim, céljaim...
De nem kellek senkinek sem. Többnyire még egy randiig sem tudok eljutni, csak a hülyítes megy...
Már ott tartok, hogy tulajdonképpen semmiben sem lelem örömöm... Fáj a magány, nagyon fáj...
#2: ezzel a hozzáállással, hogy folyton csak a hiányra fókuszálsz, és kvázi ebbe a fajta gondolati ördögi körbe zárod magadat, nem is sikerülhet. Valahogyan ki kellene zökkentened magadat ebből.
Ami pedig a "hülyítést" illeti, én is pánikszerűen menekülnék olyantól, aki a boldogságát tőlem (vagy más hozzám hasonlótól) akarná függővé tenni.
6
Nem a szexről van szó, te buta!
9
Szerelmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!