Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyszerűen nem tudom elviselni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem tudom elviselni, hogy sikertelen vagyok a nőknél, a társkeresésben. Attól félek, bele fogok őrülni... Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos nem mondják meg, mi a baj velem, csak a "kedves vagy, aranyos vagy" szöveg megy...

júl. 27. 00:59
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
0%
Az a bajod a leírás alapján, hogy csak nyafogsz! Azt írtad, vannak céljaid, álmaid... de azt nem, hogy na és ezekért mit teszel?? Vagy csak álmodozol?? Ez az álmodozó, de semmit nem tesz hozzáállás nem szimpatikus. Változtatnod kell, remélem ez egyértelmű számodra már abból, hogy azt mondod, mindig ugyan az lesz a vége. Tehát, ahhoz hogy ne ugyan az legyen, máshogy kell csinálnod a dolgaidat! Ne reménykedj abban, hogy századszorra is ugyan azt végigrinyálva majd más lesz a vége.. tök jó az edzés meg pszichológus.. csak így tovább, akkor mint látjuk mégtöbbet kell tenni, ha ennyi nem elég. Vagy te tudsz jobbat? Én nem.
júl. 28. 19:04
 32/32 anonim ***** válasza:
62%
Van az a pont ahol màr annyi mindenen kellene vàltoztatni hogy egyszerűen nem éri meg. Ahogy a bölcs magyar szakik mondanàk: " JÓVANAZÚGY"
júl. 28. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!