Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél szintén belefára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél szintén belefáradsz, hogy újra és újra beleéled magad, kiadod személyiséged, elmeséled ki vagy, majd egyszerűen megszakad a folyamat és ismét hoppon maradsz?

Figyelt kérdés

Évente néhányszor (1x-2x) sikerül megismernem neten vagy személyesen olyan nőt, akivel kölcsönös a szimpátia, az ismerkedési szándék, majd nem lesz ebből semmi komoly folytatás. Számomra nagyon kiábrándító, hogy egyfajta Déjà vu érzésem van, amikor újra ismerkedem, ez is ugyanúgy zajlik és fejeződik be. Fárasztó mindig ugyanolyan lelkesen mesélni magamról, életemről, személyiségemet kimutatni. Szinte sablonossá válik a mondandóm.

52F

jan. 5. 12:49
A kérdező szavazást indított:
Én élvezem, számomra ez egyfajta játék
Olykor erőt veszek magamon és újra próbálkozom, akkor még lelkesedek is
A remény hal meg utoljára
Belefáradtam, én nem keresem a lehetőséget, ha a sors hozza, meggondolom
Feladtam, már nem ismerkedem
Szeretnék ismerkedni, de nekem soha nem ment, pedig vágyom egy társra
Megrögzött szingli vagyok és ez így jó nekem
Egyéb, kifejtem hozzászólásban
25 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%
Ismerős helyzet. Egy idő után az ember megtanulja kezelni a kudarcokat. Nem lelkesedik nagyon, így nem éri nagy pofonként, amikor nem sikerül. A probléma az, hogy sok nő még ekkor, 40 felett is azt várja, úgy viszonyuljon hozzá a férfi, mint egy 17 éves királylányhoz. Olvadjon el tőle, rajongjon, bókoljon. Ha erre nem vagy képes, lekoptat, mert nem gondolod komolyan. Ha megjátszod a rajongást, sikerrel járhatsz, de előbb-utóbb kiderül, és akkor egy undorító féreg leszel, aki kihasználta.
jan. 5. 12:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Bár párkeresési témák vannak a tagekben, válaszolok, mert az ismerkedés barátságok kialakítására is vonatkozhat: egyszerűen fáradt vagyok hozzá, hogy nem ugyanazt keressük egymásban, valamint, hogy nem vagyunk azonos szinten. Néha erőt veszek magamon és nyitott vagyok mások felé, de már az első akkordoknál tudom, mi lesz a vége (mindig ugyanaz).
jan. 5. 13:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú hírem van: részükről nem kölcsönös a szimpátia és ismerkedési szándék. Ezért van a ghosting.
jan. 5. 13:22
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

Ha kölcsönös a szimpátia és az ismerkedési vágy, akkor miér akad el?

meg azért... évente 2 alkalomtól ritkán válik valami sablonossá:D

jan. 5. 13:31
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Utálok ismerkedni, utálom a jópofizós dolgokat és annyira nyögvenyelős mire megismerjük egymást és én is konfortosan érzem magam. Addig hetekig teljesen vadidegenként feszengünk, már ha nem offolom én ki őt vagy ő engem.

Ez nem kiégés, egyszerűen csak ismerkedni utálok, kapcsolatban lenni szeretek, de hát nincs az egyik a másik nélkül.

jan. 5. 13:36
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam járni, hogy eljutunk személyes találkozásig, és ott kiderül, hogy minden ugyanolyan szép és jó, mint amilyennek előtte a neten tűnt, csak épp vonzalom 0. Lehet kezdeni elölről egy másik jelölttel, a vége ugyanez. Aztán amikor az 5.-nek, esetleg a 10.-nek is ugyanez, akkor bár nem nagy számokról beszélünk, mégis ki tud égni az ember, semmi motivációja nem marad. A következővel már alig vagy egyáltalán nem bírja rávenni magát randira, aztán már a chatelgetésre sem. Ugyanakkor örökké egyedül sem jó...
jan. 5. 13:40
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Ha mechanikusan csinálod "csak legyen már valakim" akkor tényleg egy mókuskeréknek fogod érezni. Ha olyannal találkozol akivel megvan az összhang, a hullámhossz, szinte szikrázik a levegő ott nem érzed tehernek az ismerkedést, hanem szinte magától jön.
jan. 5. 13:44
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Alapból mit akarsz már idős emberként / kisnyugdíjasként? Feláll még vagy csak nyalni tudsz?

24/N

jan. 5. 14:42
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Minek locsifecsizel magadról?

Minden célpont más.

Új stratégiát próbálj mert a mostani láthatóan nem működik.

Minden lépést mondatot megtervezve.

De am ismerős a szitu, mert én is vén sza r vagyok papíron 46 éves.

És elsőre ebből egy öregedő depresszív pocakos kopaszodó fazonra asszociálnak a nők.

Nem pedig egy magas izmos kanos palira mint ami igazából vagyok.

Am 8as.

A barátnőm 23 éves 😉

jan. 5. 15:00
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Elkoveted azt a hibat, hogy nem ismerkedsz, hanem baratkozol. 52 evesen, ha nem tudod a kulonbseget, akkor mar nem lesz senki, aki felhomalyositana errol. Nem azert a ket forintert, de az onismereted is eleg hianyosnak tunik. Miert nem mesz el egy onismereti treningre, valami csoportos akarmire? Dugig lesz a te korosztalyodbeli nokkel. Artani biztos nem artana.
jan. 5. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!