Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél szintén belefára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél szintén belefáradsz, hogy újra és újra beleéled magad, kiadod személyiséged, elmeséled ki vagy, majd egyszerűen megszakad a folyamat és ismét hoppon maradsz?

Figyelt kérdés

Évente néhányszor (1x-2x) sikerül megismernem neten vagy személyesen olyan nőt, akivel kölcsönös a szimpátia, az ismerkedési szándék, majd nem lesz ebből semmi komoly folytatás. Számomra nagyon kiábrándító, hogy egyfajta Déjà vu érzésem van, amikor újra ismerkedem, ez is ugyanúgy zajlik és fejeződik be. Fárasztó mindig ugyanolyan lelkesen mesélni magamról, életemről, személyiségemet kimutatni. Szinte sablonossá válik a mondandóm.

52F

jan. 5. 12:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt sose éreztem. Okés, egyszer, amikor rapidrandin voltam, és a tizedik fiúnak meséltem ugyanazt egy órán belül. De egyébként nem érzem ezt nehéznek. Ha érdekel a másik, akkor könnyen megy.
jan. 5. 15:53
 12/16 anonim ***** válasza:
23%

De 10...

Honnan jött ez a téveszme hogy az 52 éves kérdező, vagy én a 46 évemmel korunkbeli nőkkel akarnánk ismerkedni? Wtf

A legidősebb akivel valaha voltam 34 volt.

Én 38 évesen döbbentem rá arra hogy apának lenni a világ legjobb dolga.

Az anya ebben a dologban nem lett partner idővel pedig problémás zavaró körülmény lett.

Viszont a kislányom velem van és a barátnőm terhes.

Egy kormbeli 46-50es nő hogyan tudná ezt megadni nekem?

jan. 5. 16:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Ilyen adhoc jelleggel nem lehet ismerkedni. Illetve ismerkedni lehet, de ebből nekem az jön le, hogy te eleve pesszimisták állsz a dologhoz, farasztonak látod, de azért csinálod, hogy elmondhasd, te megprobaltad,de hát a nők. Felül kéne vizsgálni, hogy mit is akarsz tkp.
jan. 5. 18:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Tegnap még más sztorit írtál 12-es (7-es komment):

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

A 23 éves csaj tavaly év elején volt, 35 éves volt a másik nő, és most a 18 éves szomszédcsaj van állítólag.

jan. 5. 21:05
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Évente 1-2-től ki vagy égve? Akkor az a baj, hogy embergyűlölő vagy. Ismim panaszkodott nemrég ugyanerre, de neki NAPI 1-2 randija van a társkeresőről..
jan. 6. 04:30
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy idő után belefárad az ember az ismerkedésbe.Nekem tavaly 7 randim volt,7 különböző személlyel és nem lett folytatás.Hiába beszélgetünk el jól messengeren utána semmi..olyan is volt,30 éves fiú aki azt mondta,hogy nem akar komoly kapcsolatot még.Én is meguntam,hogy jópofizzak,meséljek az életemről feleslegesen mert úgy sem lesz semmi sajnos.

32/N

jan. 13. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!