Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? 28 éves Férfi vagyok. A társkeresőkön egészen sikertelen. A nők egyszerűen nem akarnak ismerkedni. Vannak egyezések, de esélyt sem adnak arra hogy megismerjük egymást.
Lehet a távolságok miatt. Vagy csak szórakozni vannak fent. Gondolkodtam hogy elmegyek egy pszichológushoz, de nemhiszem hogy csak velem lenne a baj. Ahogy olvasom másnál is probléma ez. Most még tudok valamihez kezdeni, de nem akarom megvárni még késő lesz.
Szerintem jó nevelést kaptam, vannak hobbijaim, van egy jó állásom, a munkahelyen szeretnek. De egy valami hiányzik.
A másik probléma az is, hogy mindig mindenki foglalt körülöttem. Mindig olyanokkal kezdek akinek már van valakije, ezzel csak magamat kínzom. Az külön érdekes, hogy még jól el is szórakozunk/tunk, elflörtölünk.. Az utolsó ilyen hosszasabb próbálkozásom 2 éve volt. Akkor elváltak útjaink, én meg magamalá kerültem. Ez van, naív voltam. Tanultam belőle. Dehogy most sincs még senki... Ez aggasztó. Ha kell magamba nézek, de tényleg nem tudom mi lehet.
Olyanok segítségét kérném aki volt már hasonló helyzetben. Ebből ki szeretnék mászni. Mivel próbálkozzak, mit kellene mást csinálnom?
4.
Na jó, Deák Feri bácsi és Szent István nagyobb légióban a tárcában segítenek a rondákon is.
7.
Tökmind1, a lényeg hogy sok legyen.
Próbáld a való életben :D egyszerűbb :D
Kell bátorság, meg némi kommunikáció, de egyszerűbb.
Én igy csinálom:
Ha van egyezés, akkor irj rá! De a helloszia után hagyd a milyen napod volt baromságot. Egy nônek sincs kedve ezt ezredszer lejátszani. Volt, akitôl megkérdeztem, hogy tud-e tökéletes tükortojást sütni.
A mi a munkád mi a hobbid is unalmas, ezerszer elmondta már valami unalmas balfaxnak, aztán behalt a beszélgetés, mert erre nem lehet reagálni.
Egyébként vannak fent jó kis tippek ismerkedôs kérdésekre a neten is. Bátran lehet szemezgetni!
Kérdezz rá, hogy szerinte melyik jobb, minél elôbb találkozni, vagy pár napig elôbb ismerkedni. Ha utóbbi, akkor is pár nap után hivod fel, beszélgessetek élôben!
Küldj friss fotót. Mondjuk a legjobb nem csak úgy, hanem mondjuk a napi teendôk közben, pl fôzöl, kertészkedsz, kutyát sétáltasz.
Legyél udvarias, ne feszegesd a szextémát, és végképp ne küldj intim fotót. Félmeztelent se. Ha látni akarja, élôben megoldja. De udvarolj, bójolj neki, jegyezd meg, hogy most szivesebben sétálnál vele, vele jobb lenne vacsorázni aztán filmezés a kanapén összebújva... Tehát éreztesd, hogy fizikai vonzalom is van, de maradjon meg a tisztelet a nô felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!