Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? 28 éves Férfi vagyok. A társkeresőkön egészen sikertelen. A nők egyszerűen nem akarnak ismerkedni. Vannak egyezések, de esélyt sem adnak arra hogy megismerjük egymást.
Lehet a távolságok miatt. Vagy csak szórakozni vannak fent. Gondolkodtam hogy elmegyek egy pszichológushoz, de nemhiszem hogy csak velem lenne a baj. Ahogy olvasom másnál is probléma ez. Most még tudok valamihez kezdeni, de nem akarom megvárni még késő lesz.
Szerintem jó nevelést kaptam, vannak hobbijaim, van egy jó állásom, a munkahelyen szeretnek. De egy valami hiányzik.
A másik probléma az is, hogy mindig mindenki foglalt körülöttem. Mindig olyanokkal kezdek akinek már van valakije, ezzel csak magamat kínzom. Az külön érdekes, hogy még jól el is szórakozunk/tunk, elflörtölünk.. Az utolsó ilyen hosszasabb próbálkozásom 2 éve volt. Akkor elváltak útjaink, én meg magamalá kerültem. Ez van, naív voltam. Tanultam belőle. Dehogy most sincs még senki... Ez aggasztó. Ha kell magamba nézek, de tényleg nem tudom mi lehet.
Olyanok segítségét kérném aki volt már hasonló helyzetben. Ebből ki szeretnék mászni. Mivel próbálkozzak, mit kellene mást csinálnom?
#21 ugye náluk van az összes pna… azért szerencsére nem mindenki megy le kutyába.
Mindig eszembe jut a “nőnap a dobozi utcában” videó. A szemüveges öreg amellett, hogy alkoholista van némi igazság a kis szövegben. Mindegyik, nincs kivétel.
20. Ott is jönne valami hülye a kettős mércével és gondolom szerinted könnyebb a nőknek.
Hát rohadtul nem, főleg minőségi partnert találni, csak szólok..
25. Kinek mi a prioritás. Nekem a kapcsolat is az, sok szexxel. Dr kinek mi. :)
Lehet nem is lenne nagy libidód egy nőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!