Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes kipróbálnom 28 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes kipróbálnom 28 éves férfiként a Tindert ha kizárólag komoly kapcsolatot szeretnék lelkiismeretes lánnyal?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 18. 11:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
73%
Tű a szénakazalban
2023. ápr. 18. 11:11
 2/23 anonim ***** válasza:
81%
#1 élőben szerintem sokkal nehezebb, Tinderen legalább sok opció adódik rövid időn belül. És persze, sok lány komoly kapcsolatot keres ott is, pl. én is azt kerestem és találtam is.
2023. ápr. 18. 11:26
 3/23 anonim ***** válasza:
50%

Nem érdemes.

Tinder kizárólag a külsőről szól, elvégre KÉPEK alapján, pár másodperc, vagy akár a másodperc töredéke alatt hozunk ítéletet a másikról.

Szóval ha baromi jól nézel ki csak akkor érdemes regisztrálni, ellenkező esetben esélyed nem lesz.

Főleg, hogy kb. 2X annyi férfi van, mint nő Tinderen, szóval még a legrondább csajok is simán megtehetik, hogy válogatnak.

Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor baráti, haveri, ismerősi körben nézelődj elsősorban, máskülönben nem sok esélyed lesz.

Persze, ha eszméletlen jóképű, magas és nagydumás srác vagy akkor mindez tárgytalan. Bár gondolom, ha így lenne nem írtad volna ki ezt a kérdést.

2023. ápr. 18. 11:45
 4/23 anonim ***** válasza:
66%

4szer annyi férfi van egyébként

2023. ápr. 18. 11:46
 5/23 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem igen. Sok lány van fenn, aki normális és a többség komolyat akar.

Én is ott találkoztam a párommal, most költözünk majd közös lakasba.

2023. ápr. 18. 12:08
 6/23 anonim ***** válasza:
31%
Ha jóképű vagy, akkor igen.
2023. ápr. 18. 12:24
 7/23 anonim ***** válasza:
78%
En is komolyat keresek lanykent ott.
2023. ápr. 18. 12:55
 8/23 anonim ***** válasza:
16%
Sok nő keres ott komolyat, de csak jóképű pasival. Ha ez pipa, akkor neked is hajrá!
2023. ápr. 18. 12:59
 9/23 anonim ***** válasza:
72%

8

Miért baj, ha bárki számára vonzó párt szeretne magának?

Te tudsz olyannal szexelni, akitől külsőre rosszul vagy? Nem hiszem.

2023. ápr. 18. 13:23
 10/23 anonim ***** válasza:
22%
#9 szerintem itt arra gondolt, hogy ott a felső réteget hőzzák csak jobbra, míg akivel összejönne párkapcsolatra mert nem néz ki rosszul, az is megy balra. Hiszen úgy is matchel majd szépfiúkkal. Én is így csinálnám nőként mondjuk, de ez a mondanivalója szerintem :D
2023. ápr. 18. 13:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!