Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kipróbálnom 28 éves férfiként a Tindert ha kizárólag komoly kapcsolatot szeretnék lelkiismeretes lánnyal?
Nem érdemes.
Tinder kizárólag a külsőről szól, elvégre KÉPEK alapján, pár másodperc, vagy akár a másodperc töredéke alatt hozunk ítéletet a másikról.
Szóval ha baromi jól nézel ki csak akkor érdemes regisztrálni, ellenkező esetben esélyed nem lesz.
Főleg, hogy kb. 2X annyi férfi van, mint nő Tinderen, szóval még a legrondább csajok is simán megtehetik, hogy válogatnak.
Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor baráti, haveri, ismerősi körben nézelődj elsősorban, máskülönben nem sok esélyed lesz.
Persze, ha eszméletlen jóképű, magas és nagydumás srác vagy akkor mindez tárgytalan. Bár gondolom, ha így lenne nem írtad volna ki ezt a kérdést.
4szer annyi férfi van egyébként
Szerintem igen. Sok lány van fenn, aki normális és a többség komolyat akar.
Én is ott találkoztam a párommal, most költözünk majd közös lakasba.
8
Miért baj, ha bárki számára vonzó párt szeretne magának?
Te tudsz olyannal szexelni, akitől külsőre rosszul vagy? Nem hiszem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!