Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 28 éves húgomnak érdemes felmennie intranetes társkereső oldalra, ha igen melyikre menjen fel?
Interneten is ugyanazok az emberek vannak, mint real life. Csak ugye neten azért némileg könnyebb hazudni. Szóval vakon megbízni elsőre nem szabad (mondjuk azt egyébként se), csak miután meg- és kiismerte a másikat.
Egyébként magukról a társkeresőkről nekem nincs jó véleményem, viszont olyanból, hogy egy Fb csoportban ráírtam egy lányra, már lett kapcsolatom. (A poén, hogy a mostani barátnőmet ennek a lánynak köszönhetően ismertem meg.)
Az internetes ismerkedés ugyan az mint a valóságban révén ugyan úgy emberek vannak fenn rajta, csak célzottan nagyobb területen gyüjti az ismerkedni vágyó embereket. Ami azt jelenti nagyobb a felhozatal, lehet válogatni nem az hogy csak pár idegennel összefutsz akik esetleg nem is tetszenek, vagy valaki bemutat ennek vagy annak.
Nyugodtan menjen fel bárhova a hugod pasit keresni magának, pláne ha nem annyira társasági ember de egy párt azért szeretne magának.
Csak aztán ne higyjen a mesékben h majd ott egyből jön a nagy ő szerelem meg minden mert ez még mindig nem az a világ, és ha valami túl tökéletesnek tűnik az lehet egy szex után tovább is áll.
én megveszem a hugodat mennyi és mivel megy? holnap du. elmegyek érte ha megtetszik
f/29
Nekem van egy diplomás férfi ismerősöm Budapesten, ha gondolod írj.
Nekem van párom, és nő vagyok. (Ha szeretnéd, bizonyítom is. 😃)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!