Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj velem? 28 éves Férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? 28 éves Férfi vagyok. A társkeresőkön egészen sikertelen. A nők egyszerűen nem akarnak ismerkedni. Vannak egyezések, de esélyt sem adnak arra hogy megismerjük egymást.

Figyelt kérdés

Lehet a távolságok miatt. Vagy csak szórakozni vannak fent. Gondolkodtam hogy elmegyek egy pszichológushoz, de nemhiszem hogy csak velem lenne a baj. Ahogy olvasom másnál is probléma ez. Most még tudok valamihez kezdeni, de nem akarom megvárni még késő lesz.

Szerintem jó nevelést kaptam, vannak hobbijaim, van egy jó állásom, a munkahelyen szeretnek. De egy valami hiányzik.

A másik probléma az is, hogy mindig mindenki foglalt körülöttem. Mindig olyanokkal kezdek akinek már van valakije, ezzel csak magamat kínzom. Az külön érdekes, hogy még jól el is szórakozunk/tunk, elflörtölünk.. Az utolsó ilyen hosszasabb próbálkozásom 2 éve volt. Akkor elváltak útjaink, én meg magamalá kerültem. Ez van, naív voltam. Tanultam belőle. Dehogy most sincs még senki... Ez aggasztó. Ha kell magamba nézek, de tényleg nem tudom mi lehet.

Olyanok segítségét kérném aki volt már hasonló helyzetben. Ebből ki szeretnék mászni. Mivel próbálkozzak, mit kellene mást csinálnom?

2023. okt. 6. 16:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
11%

"Küldj friss fotót. Mondjuk a legjobb nem csak úgy, hanem mondjuk a napi teendôk közben, pl fôzöl, kertészkedsz, kutyát sétáltasz."

Vagy a pénzed számolod, aranyban úszol, az autógyűjteményed veszed szemügyre, esetleg épp seregszemlét tartasz a birodalmadban, a sok szolga, beosztott és csicskás között.

2023. okt. 6. 17:30
 12/27 anonim ***** válasza:
28%
Ha 18 evesen irnad ki a kerdest, meg emegertenem. De ha 28 eves ferfikent nem talalsz megoldast a 18 evesek problemajara, akkor neked nem sok sikered lesz a parkapcsolatok teren. Aki matekbol megbukik, az nem lesz soha prof a muszaki egyetemen, de meg diplomaja sem lesz soha.
2023. okt. 6. 17:30
 13/27 anonim ***** válasza:
78%
12: azért ez nem teljesen így van, viszont csajokra nem lehet "felkészülni". Egy vizsgát át lehet vinni, pénzt lehet szerezni munkával viszont hogy a csajoknak mi kell, azt még a jóisten se tudja. Bár a pénz elég jó kiindulópont...:D
2023. okt. 6. 17:35
 14/27 anonim ***** válasza:
73%
12. Hulye vagy edes fiam, ezert nincs csajod.
2023. okt. 6. 17:42
 15/27 anonim ***** válasza:
96%

Neten ráir valakire. Pont onnan indul, mint egy 40 éves szûz vagy Don Juan. Nincs kint a profilképén, hogy mennyi a tapasztalata.

Azt pedig meg lehet tanulni, hogy elinditson egy beszélgetést.

2023. okt. 6. 18:27
 16/27 A kérdező kommentje:
#12 már bocsánat, nekem nincs diplomám, de egy két diplomás olyan hülye hogy az már nekem fáj. :) Nem minden az iskola. Képzeld, volt hogy majdnem megbuktam matekból, de volt, hogy 5ös voltam már szakmán. :) Na ez nem mind1. nem kellene általánosítani.
2023. okt. 6. 19:02
 17/27 anonim ***** válasza:
91%

Én is ilyen kis “gagyi” vagyok és csak személyesen lehetne sikert elérni ha valaki úgy néz rád. Abban a pillanatban odamenni és elkezdeni beszélgetni.

Esetünkben nem opció a neten hülyéskedni mert csak tengeted az időt egyezés nélkül és egyre szarabbul érzed magad.

2023. okt. 6. 20:08
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

A leírásodból 2 dolog szúrt szemet:

Az egyik, hogy írtad, hogy foglalt emberekre hajtottál, ha jól értettem, sikerrel is. Az, ha valaki olyan emberek után fut, akik elérhetetlenek, sokszor összekapcsolódik azzal, hogy ő maga elérhetetlen valamilyen szempontból (nincs elég ideje, energiája egy kapcsolatra, nem ért meg rá, stb.), az pedig, hogy belementél egy viszonyba, utalhat arra is, hogy alacsony az önértékelésed, hogy ennyire "bármivel beéred". Érdemes lenne megvizsgálni, hogy ez a minta mennyire van még meg, mert a párkeresést eléggé megnehezíti.

A másik a távolság. Mekkora távolságokról van szó? Mert mondjuk ha Kecskemét környékéről keresel debreceni vagy keszthelyi partnereket, az kicsit necces. Az emberek nagy többsége nem szeretne távkapcsolatot, úgyhogy érdemes elsősorban a környékeden keresgélni, vagy olyan embereket nézni, akikkel a megadott távolság belefér.

Azt érdemes esetleg megnézni, hogy van-e esetleg valami "minta" a beszélgetésekben, mert pl. ha ugyanazon a ponton veszíti el mindenki az érdeklődését, akkor ott lehet probléma. Nőként amúgy azt tudom javasolni, hogy próbálj meg olyanokat keresni, akikkel sok a közös érdeklődés, úgy tudod, jól el tudnál vele beszélgetni, stb., és ezekkel a témákkal nyiss, ne sablonüzenettel. A legjobb beszélgetések az ilyen "Te is? Én is!" momentumokból sülnek ki.

Egyébként mióta vagy társkeresőn? Mert én azt tapasztalom, hogy úgy alapvetően az életben nem olyan könnyű olyan embereket találni, akikkel egy hullámhosszon vagy, aztán egy párkapcsolathoz még egy csomó másik dologban is meg kell felelnie az embernek. Szóval ha azért túlmutatnak azon az elvárásaid, hogy legyen kedves, meg egy fokkal szebb az ördögnél, és hajlandó legyen veled családot alapítani a jövőben, akkor azért nem ritka és nem abnormális, ha esetleg hónapokig, fél évekig, vagy akár azon túl is keresned kell.

2023. okt. 6. 22:22
 19/27 anonim ***** válasza:
20%
16. Tudod a minosegi kulonbseget az jelenti, hogy nem beszelsz rola, hanem csinalod. Hiaba hulyezel le 2 diplomas embereket, ha azoknak megis bejott az elet, te meg itt nyifogsz, mint egy furdoskrva. Okos nem vagy azt mar tudjuk, talpraesett sem vagy, mert 28 evesen a golyoidat nyalogatod sirva, zokogva. Nem neked kene kioktatnod masokat, amikor egy rakas szerencsetlenseg vagy. Az altalanositas pedig pont megallja a helyet az esetek tobbsegeben. Ember, neked egy tinedzser problemad van 28 evesen!!! Nem erzed, hogy milyen szinten maradtal mar ke az egyedfejlodesben? Meglepo, hogy a szegyen helyett, te inkabb a melledet dongeted. Mert a sotsodat te alakitottad igy, nem mas. Sajat magadnak kell szemrehanyast tenned, hogy itt tartasz.
2023. okt. 7. 10:03
 20/27 anonim ***** válasza:
22%
Érdekes hogy a válaszolók nagy része szidja és csúnya szavakkal illeti meg a kérdező (férfit). Ha a kérdező nő lenne és hasonló kérdést írna ki mindenki sajnálatát fejezné ki hogy milyen nehéz normális pasit találni ugye? Itt már nem egyenjogúság van hanem női felsőbbrendűség és a pasik elnyomása! Ha a pasi nem talál nőt magának akkor az egy bűn ronda vagy incel emberke ugye? Szégyelljétek magatokat!
2023. okt. 9. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!