Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire rémesek a társkeresőző nők? Ki hazudik?

Figyelt kérdés

Pár hete volt itt egy kérdésem.

Elküldtem pár itteni nőnek a tinder/bumble/boo profilom, amit a nők 3-4%-a húz jobbra, magyarul 1-2 matchem van hetente a 3 platformon összesen (hogy aztán a 90%-uk ghostingoljon...).

5 gyakoris lánynak mutattam meg a képeim. Ebből az 5-ből 3 azt írta, hogy simán jobbra húzna, 2 még azt is írta, hogy jóképű ill. helyes vagyok.

Hangsúlyozom, ugyanazok a képeim vannak fönt "élesben" is, mint amiket az ittenieknek küldtem el.

Hogy lehet, hogy az itteni mini statisztika alapján a nők 60%-a húzna jobbra, míg a valóságban jó az 3%-nak is?

Ki hazudik? Mi a véleményetek erről, mert én nem tudom ezt hova tenni...

júl. 28. 10:44
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
18%
Attol, hogy helyes vagy, még em feltétlen lesz nőd! Nekem pl a külső, sokkal kevesbé fontos, mint a rendezett egzisztencia, rendezett háttér!
júl. 28. 10:45
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a gyakorisok hazudtak, bár nem értem mi értelme úgy véleményezni valakit, hogy nem vagy őszinte vele.
júl. 28. 10:51
 3/31 anonim ***** válasza:
63%
Elméletben jól nézel ki, a gyakorlatban kevésbe.
júl. 28. 10:55
 4/31 A kérdező kommentje:
#1 Ne hari, de nem olvastad el a kérdést.
júl. 28. 10:57
 5/31 A kérdező kommentje:

#2 Nem tudom, végülis a 3-ból 2 gyakoris nő, aki "jóképűként" írt le, már házas volt. Lehet nekik jóképű voltam, de nem az átlag tinderesnek....

#3 Ez jó! 😂

júl. 28. 10:59
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért tedd már fel magadnak a kérdést…ha jóképű lennél, nem lenne sikered a lányoknál? Ne ámítsd magad feleslegesen.
júl. 28. 11:04
 7/31 anonim ***** válasza:
63%

Matchek száma attól is függ, hogy te hány nőt húzol jobbra.

Akiknek elküldted a képeid és pozitvan reagáltak lehet olyanok, akiket tinderen simán átlapozol.

Ha érted mire gondolok.

júl. 28. 11:05
 8/31 A kérdező kommentje:

#6 Én tudom, hogy nem számítok jóképűnek. Átlagos pedig csak azért nem vagyok, mert nem szokványos a megjelenésem.

#7 Igazad van. A matchek száma valóban attól is függ. A százalékos arány viszont esetemben a profilomat jobbra húzók / a profilomat megtekintők arányából jött ki.

júl. 28. 11:18
 9/31 anonim ***** válasza:
57%

Itt valószínűleg olyanoktól kaptál választ akik nem társkeresőznek.

Mert lehet helye vagy, de amikor 50en ugyan ilyen pasit dob fel, akkor nyilván azt húzzák jobbra aki kitűnik valamivel. Mert nyilván nem akarsz 50en pasival beszélgetni.

Hogy ez felszínesség-e? Lehet annak nevezni, de valahogy szűrni kell és ezek az appok a kinézetre építenek. Ez van, ha nem tetszik a rendszer ismerkedj máshol.

júl. 28. 11:59
 10/31 anonim ***** válasza:
Helyes*
júl. 28. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!