Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire rémesek a társkeresőző nők? Ki hazudik?
Pár hete volt itt egy kérdésem.
Elküldtem pár itteni nőnek a tinder/bumble/boo profilom, amit a nők 3-4%-a húz jobbra, magyarul 1-2 matchem van hetente a 3 platformon összesen (hogy aztán a 90%-uk ghostingoljon...).
5 gyakoris lánynak mutattam meg a képeim. Ebből az 5-ből 3 azt írta, hogy simán jobbra húzna, 2 még azt is írta, hogy jóképű ill. helyes vagyok.
Hangsúlyozom, ugyanazok a képeim vannak fönt "élesben" is, mint amiket az ittenieknek küldtem el.
Hogy lehet, hogy az itteni mini statisztika alapján a nők 60%-a húzna jobbra, míg a valóságban jó az 3%-nak is?
Ki hazudik? Mi a véleményetek erről, mert én nem tudom ezt hova tenni...
Életemben egy igazán jóképű csajozógép ismerősöm volt (közvetlen kolléga).
Nem szorult rá a tinderre, de nagyon kényelmes volt neki.
Mindig a "legjobb vadászterep"-ként hivatkozott rá.
De. Leírtam már. Kifejezetten olyanokat kérdeztem, akik vagy jelenleg, vagy a múltban tindereztek.
#25 Köszönöm a jóindulatú válaszod. Én ezekkel igazából tisztában vagyok.
Csak 2 problémám van:
1.) Jó volna, ha egyszer egy nő itt kimondaná, hogy "annyi pasi közül válogathatok, hogy totál elcsúszott az értékrendem és csak a legeslegjóképűbb chadcsőrör állatokra gerjedek rá online. A valóságban ugyan tök jól elvagyok az átlag pasikkal is, de online kifordulok magamból. Bocsika, ez van"
Ehhez képest ilyeneket hallani: "minden pasi egyforma szemét, a tinderen fújj milyen undorító pasik vannak, mint pocsolyában a takony, de majd talán a Bumble más lesz, ja nem, az is ugyanolyan szar, undorító pasik..., jaj, de most miért nem ír, miért ghostingol, gondoljátok, hogy mással is összejár, blahblahblah"
2.) Más lehetőségem nincs az ismerkedésre, introvertáltként nem járok emberek közé.
És mondd kedves #28 (feltételezem, hogy nő vagy), miért van az, hogy ilyen 4/10 vagy 6/10 nők is simán 7+ fölé lőnek? Mert nem csak 7+-os nők lőnek ám a saját szintjükre, hanem most már nagyjából mindenki 7+-os férfit próbál kifogni. Hogy van ez?
Egyébként én magam olyan 5-6 köré lőném be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!