Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire rémesek a társkeresőző nők? Ki hazudik?

Figyelt kérdés

Pár hete volt itt egy kérdésem.

Elküldtem pár itteni nőnek a tinder/bumble/boo profilom, amit a nők 3-4%-a húz jobbra, magyarul 1-2 matchem van hetente a 3 platformon összesen (hogy aztán a 90%-uk ghostingoljon...).

5 gyakoris lánynak mutattam meg a képeim. Ebből az 5-ből 3 azt írta, hogy simán jobbra húzna, 2 még azt is írta, hogy jóképű ill. helyes vagyok.

Hangsúlyozom, ugyanazok a képeim vannak fönt "élesben" is, mint amiket az ittenieknek küldtem el.

Hogy lehet, hogy az itteni mini statisztika alapján a nők 60%-a húzna jobbra, míg a valóságban jó az 3%-nak is?

Ki hazudik? Mi a véleményetek erről, mert én nem tudom ezt hova tenni...

júl. 28. 10:44
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Direkt olyan nőket kérdeztem, akik vagy jelenleg is, vagy régebben társkeresőztek.

Egy írta az 5-ből, hogy full átlag vagyok (nem ronda, nem jóképű), de még az egyik, aki jóképűként írt le, azt is írta, hogy 5000 másik ugyanilyen profil van tinderen... 😂

júl. 28. 12:13
 12/31 anonim ***** válasza:
#11 Na látod, ott a megoldás, amit én is írtam.
júl. 28. 12:19
 13/31 anonim ***** válasza:
Azért mert nem képesek az önreflexióra
júl. 28. 12:22
 14/31 anonim ***** válasza:

Már bocs, de olyan szinten delulunak lenni, hogy azt képzeli valaki magáról, hogy helyes, csak azért nincs sikere, mert sok más helyes is van..😂Ez baromság. A jó pasiknak mindig akad nő, tökmindegy, hogy netről vagy élőben. Akinek nehézségei vannak, az nem néz ki jól. Vagy nem annyira, mint amennyire a neki tetsző nők.

júl. 28. 12:24
 15/31 anonim ***** válasza:
#14 majd ha elveszíted egyszer a szüzességed, akkor megtanulod nem csak az számít ki mennyire jóképű.
júl. 28. 12:26
 16/31 anonim ***** válasza:

Te most miről beszélsz? 10 éve nem vagyok szűz és túl vagyok 50 partneren…ami nem csoda, mert jól nézek ki. A kérdezőnek meg azért nem jön össze egy sem, mert szegény nem néz ki jól vagy magához képest sokkal jobb csajokra pályázik. Nincs ebben semmi bonyolult, csak egyesek egoja nem képes elfogadni az igazságot.

júl. 28. 12:29
 17/31 anonim ***** válasza:
Oké, de ne itt flexelj már azzal, hogy apu pénzét költöd viharos "kapcsolatokra".
júl. 28. 12:32
 18/31 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi a répáról beszélsz, de ha hallucinációid vannak, irány a doki.

júl. 28. 12:34
 19/31 A kérdező kommentje:

Na és akkor mi alapján lehet kitűnni az 5000-ből?

Van tippem, de mondhatsz te is valamit. 😂

júl. 28. 12:59
 20/31 A kérdező kommentje:

Nade bogaram, te most vagy trollkodsz, vagy genyó vagy. Én tudom, hogy nem vagyok jóképű és azt is tudom, hogy épp ezért van az, hogy a tinderen és hasonló helyeken 10 év alatt sikerült összeszednem 1 darab olyan nőt, aki nekem tetsző volt és nagyjából "egy szinten" voltunk külsőre (és nem "szint felett" keresek, már megbocsáss). Ezt ismerősök visszajelzései is igazolták.

júl. 28. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!