Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátnőm, ha egy "senki" vagyok?
Volt már barátnőm, de az utóbbi időben nagyon úgy érzem, hogy senkit nem érdeklek, nem hallom vissza senkitől, hogy valaki kérdezne felőlem mint régebben. Talán azért, mert már 26 vagyok és nem lettem egy nagyágyú?
Értem ezalatt azt, hogy nem vagyok sportoló, népszerű jómódú, kimondottan jól fizető munkám sincs. Átlagos srác vagyok, ha úgy tetszik egy szürke kisegér.
Nem az instamodell, legjobb nőkre ácsingózom, de azt elismerem, hogy a szép lányok tetszettek mindig is.
Lányok, a barátotok milyen ember? Csúnya szóval élve fel lehet vele vágni, vagy hasonló mint én?
Kedves 23-as, látom nem sikerült értelmezned amit írtam.
Sehol nem írtam, hogy 3-4 évig egyedül a te megtakarításodból kellene megélni, azt írtam, hogy te is járulj hozzá a kiadásokhoz, ne csak a férfi!
Ő is lehet hirtelen munkanélküli, érheti baleset, válás is lehet, ne adj Isten meg is halhat...a nagy kiakadásod közepette ezeket is mérlegelheted.
Mindezt nőként írom, én is direkt spóroltam már a gyerekvállalás előtt és nem azért, mert a férjem nem tud eltartani. Ha holnaptól kiesne az ő fizetése vagy egyedül maradnék a picivel, akkor sem kopna fel az állunk és nem vinné a bank a házat. Szóval te dühöngj nyugodtan, de bizony ha nincs félretett pénzed, könnyen kerülhetsz nehéz helyzetbe, még akkor is, ha egyébként egy jól kereső, tündéri férjed van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!