Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar senki a barátnőm lenni?
Figyelt kérdés
Eddig minden nő azt mondta, hogy inkább fogyjak le.2023. febr. 20. 20:27
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert le kellene fogynod. 🤷🏻♀️
3/8 anonim válasza:
Te hozod témába?
Ha vkinek kövér vki, azt igy nem szokták elmondani, csak simán lépnek. Nem akarnak olyabokat megváltoztatni az emberek, akik nekik nem is kellenk.
Ha meg te a súlyodról nyitsz témát akkor meg mit mondjon?
4/8 anonim válasza:
Csak kifogás az előző 2-nek se akar senki se ne izgulj
5/8 anonim válasza:
Ha vki nekem nem tetszik attól még nem kezdem el felvilágosítani h ne haragudj de öreg vagy, ne haargudj de alkoholista vagy, ne haragudj de nincs fogad, ne haargudj de kövér vagy, nem viszek ebbe energiát, meg attol még lehet neki van párja valahol csak nem én, azaz lehet másnak meg jóvanaz. Miattam nem kell senkinek megváltoznia.
Azt tudom elképzelni h mint itt, te tolod a képébe másoknak hogy kövér vagyok kövér vagyok kövér vagyok. Erre ne várj mást.
6/8 anonim válasza:
Ha tulsulyos vagy es ezt szova is tettek, akkor lehet, hogy ez a gond, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!