Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátnőm, ha egy "senki" vagyok?
Volt már barátnőm, de az utóbbi időben nagyon úgy érzem, hogy senkit nem érdeklek, nem hallom vissza senkitől, hogy valaki kérdezne felőlem mint régebben. Talán azért, mert már 26 vagyok és nem lettem egy nagyágyú?
Értem ezalatt azt, hogy nem vagyok sportoló, népszerű jómódú, kimondottan jól fizető munkám sincs. Átlagos srác vagyok, ha úgy tetszik egy szürke kisegér.
Nem az instamodell, legjobb nőkre ácsingózom, de azt elismerem, hogy a szép lányok tetszettek mindig is.
Lányok, a barátotok milyen ember? Csúnya szóval élve fel lehet vele vágni, vagy hasonló mint én?
17
Igen, en kerek elnezest, amiert nem akarok eltartani senkit
17-es, nehogy már a terhességet, meg a közös gyerek miatti munkából való kiesést egyedül finanszírozza! Közös a gyerek, vagy nem? A nő tud csak szülni, így teljesen természetes, hogy ő vállalja az ezzel járó gondokat és kockázatokat, míg a férfi ez idő alatt vállalja az anyagi gondoskodást.
És ettől még senki nem lesz kiszolgáltatva, csak nem egy manchilddal akar együtt lenni, aki még saját magáról is alig bír gondoskodni férfiként, nemhogy a családjáról!
Ki ne találjátok már h a nő saját magának szül.
Két emberé a felelősség.
Nem fog vissza rohanni fél év után dolgozni az anyuka csak mert egy töketlen pancserral hozta össze a sors.
Régen családomat tartottak el a férfiak.
Ma meg saját magukat sem képesek.
Senki nem akar fizetés előtt 2 héttel éhezni, ez egy teljesen reális gondolkodás, férfi létemre is úgy gondolom hogy nem a feleségemet kell zavarni túlórázni.
Nem ő a férfi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!