Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzi úgy, hogy nem méltó egy barátnőre?
40
Nem én vagyok az, aki a saját írását is meghazudtolja és letagadja.
A retardáltságon pedig lehetne vitatkozni, szerintem sokkal inkább az a retardált, aki online kamuprofilokkal hazudozik a nőknek (k.rváknak), hogy ő maga gazdag, mert a való életben meghasonlott és életképtelen.
Akkor most szerinted az OF, insta, twitch stb micsoda ha nem olyan felület ahol a ők tárgyiasítva vannak?
A qrvák meg mas kategória. Mert velük élőben ismerkedem, azaz még mindig fényévekkel több érzelmi-lelki vetülete van a dolognak mint a húspiac tinder, insta stb oldalaknak.
Igazából ha tényleg qrvák lennének, akkor azzal semmi bajom nincs, mert a qrvak teljes mértékben korrektek, náluk tudod mennyi az annyi és mindkét fél megkapja amit akar és mindenki boldog.
Viszont a netes társkeresőkön, vagy a virtuális világban ahol tulajdonképpen maga a rendszer termeli ki a nők tárgyiasítását, ott senki nem jár jól leszámítva azt a felső néhány százalékot. Ott is ugyanúgy fizetsz, de semmit nem kapsz cserébe. Akkor melyik a jobb? Fizetni és energiát fektetni a nagy semmibe vagy pedig fizetni és ténylegesen is kapni valamit cserébe?
42
Ember, te tényleg ennyire mellékvágányon vagy?
Tehát akkor harmadjára: attól, mert vannak nők aktívan Onlyfanson, még nem ők képviselik a nők egészét, ezért az a kijelentésed, hogy a nők tárgyiasítják önmagukat, egy irgalmatlan nagy hazugság.
Attól, mert a férfi kamionosok egy része k.rvázni szokott, az a kijelentés, hogy a férfi kamionosok k.rváznak egy bődületes nagy hazugság.
Pontosan erről írtam, hogy rátekeredtek egy témára és 0 önreflexióval fújjátok a hülyeséget.
Attól, mert te találkoztál egy nővel akinek nem kellettél, mert ennek a nőnek olyan pasi kell aki pénzes, még nem jelenti azt, hogy minden nőt a pénz érdekel. De neked és sok hozzád hasonló életképtelennek ez már nem jut el az agyáig, de az elkövetkezendő 30 évben ezt a baromságot fogja szajkózni, hogy "minden nőt csak a pénz érdekel".
Akit meg azért hajtanak el, mert nem 180 centi, ő meg ezt a baromságot fogja a nagyvilágba ugatni, hogy ember sem vagy a nők szemében ha nem vagy 180 centi magas. Mindezt azért, mert volt egyszer valaki, aki azt mondta neki, hogy "bocs, de te túl alacsony vagy".
Minden egyes nap minimum 3 ilyen kérdés születik csak ezen az oldalon, ahol "férfiak" sírnak, és meggyőződésük hogy azért nem kellenek senkinek, mert A, nincs pénzük, B, nem 180 magasak, C, súlyfeleslegük van.
Miközben kilépsz az ajtón, és látsz nőket csóró f.szi mellett, látsz 170 centis férfit nővel mászkálni, meg én szoktam látni elhízott embereket is barátnővel. De úgy néz ki ezek nem számítanak, mindenki a saját hülyeségét vetíti ki az egész nőtársadalomra.
Tehát mégegyszer: attól mert vannak nők akik aktívak Onlyfanson, tényszerűen NEM igaz az az állítás, hogy a nők tárgyiasítják magukat. A nők egy része, de nem A NŐK.
Attól, mert vannak nők akik a pénzre mennek, tényszerűen NEM igaz az az állítás, hogy a nőket csak a pénz érdekli.
Addig, míg ezeket az ostoba szlogeneket programozzátok az agyatokba és ezeket szajkózzátok a nagyvilágba, 1 percig ne csodálkozzatok, hogy nem kelletek a kutyának se.
Nekem van pénzem. Azt sem írtam, hogy szegény lennék.
Viszont a kérdés továbbra is adott: Ha két opciód van, hogy 1) Választasz egy qrvát, akinek noha fizetni kell, de te is kapsz cserébe valamit azaz win-win helyzet, vagy 2) Ugyanúgy fizetsz egy nőnek plusz még időt és energiát is fektetsz bele és cserébe semmit nem kapsz. SEMMIT.
Akkor a kettő közül te melyiket választanád?
44
A kérdés még mindig barátnőről és nem k.rvákról szólt, tehát fogalmam sincs miért keverted ide.
Nekem eddig az összes barátnőmmel konszenzusos kapcsolatom volt, fektettem bele időt és energiát, ahogy ők is belém. Én 1 kapcsolatomra sem mondanám azt, hogy nem kaptam semmit.
Ha neked fizetned kell azért, hogy valamit is kapj, az szintén egy tökéletes indikátor arra vonatkozólag, hogy nem véletlenül nincs senkid, és ez így van jól, mindenki jobban jár.
Semmi sincs ingyen. Nőjj fel.
Ami "ingyenes" az valójában a legdrágább. Lehet egy nap a párod mindenedet elveszi és semmid sem marad. Lehet jön majd egy ügyvéddel és jogilag kijátsszák hiéna módjára, hogy életed végéig fizetned kell neki. Lehet, hogy amiért egész életedben keményen megdolgoztál azt mind elbukod, és aki állítólag ingyen volt az fogja elvinni mindened.
Kösz, de ehhez képest fényévekkel olcsóbb egy qrva.
46
Neked más nem is való, ez eddig is nyilvánvaló volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!