Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A visszahúzódó férfiaknak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A visszahúzódó férfiaknak nem sok esélyük van barátnőre?

Figyelt kérdés

Vagyis társadalmilag is az az elvárt, hogy a férfi menjen oda nőhöz, mesélje a nagyon jó sztorikat, mutassa meg, hogy jó egzisztenciája van és ha a nő zöld utat adott, akkor vigye ágyba. A suliban is azok a népszerűek a lányoknál, akik lázadóak, társaság középpontjai, a szabálykövető, jó tanuló srácok kevésbé.

Viszont a való életben azért nem lehet állandóan pörögni, nem akkora baj, ha valaki nyugisabban él és megbízható, csak valahogy el kéne jutni odáig, hogy a nők megismerjék. Apámnak is volt egy kollégája, vállalati rendszergazda volt és jött párszor gyerekkoromban hozzánk, hozott új pc játékokat, ő is olyan csendes, szótlan férfi volt. Mondta apám, hogy sosem mesélt randikról vagy csajokról. Aztán elment máshová dolgozni és elvileg pár év múlva már gyerekei is voltak. Onnan tudom, mert két utcával arrébb laktak és láttuk őket az utcán. Szóval nem lehetetlen, csak nehéz.

jún. 13. 14:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem ugyanúgy van esélyük rá. Nekem is volt visszahúzódó barátom.
jún. 13. 15:01
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Introvertált vagyok és extrovertált a párom. Együtt vagyunk jó régóta. Neked nem azért nincs mert introvertrált vagy...
jún. 13. 15:03
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Én is visszahúzódó vagyok, mégis volt barátnőm. Voltak, akiknek ez tetszett. A lányok sem egyformák, nem mindenkinek a nagyszájúak jönnek be, bár a többség ilyen.

F

jún. 13. 15:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Van, csak sokkal több szerencse kell hozzá mint a társaság középpontjában majomkodóknak.
jún. 13. 16:06
 5/12 anonim ***** válasza:
47%

A nők azt szeretik, ha a pasi löki a rizsát és mindenféle gusztustalan viccekkel szórakoztatja őket. Az ilyen társasági majmokat szabályosan körülzsongják a nők.

Aki nem ilyen, azt többnyire le se szrják.

jún. 13. 16:48
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Ha jól nézel ki lesz olyan nő aki kezdeményezni fog.
jún. 13. 18:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mondjuk a mindig nyerítő, füligszáj ismerőseim jobban felkelteltték a csajok figyelmét, mint a csendes kis jólnevelt szürkeegér jómagam. Pedig buliban azért el tudtam engedni magam. A jóduma visz mindent, mint a piros hetes, de hogy fel tudod fúrni a polcot, vagy hogy odaadó vagy, az a lőtéri kutyát nem érdekel.
jún. 13. 19:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól nézel ki teljesen mindegy minden más.

Amíg jól néztem ki én is érdekeltem pár csajt úgy is, hogy totál nem foglalkoztam a csajozással, nem kezdeményeztem, nem próbálkoztam senkinél.

Életem egyetlen barátnője is úgy lett, hogy ő szedett fel és minden teszetoszaságom ellenére is engem akart. Pedig tényleg nagyon szar voltam az ismerkedésben és úgy a csajozásban, meg különösebben nem is törtem magam érte az elején.

Most, hogy szarul nézek ki, már senkit nem érdeklek, rám se néznek, ha igen, akkor többnyire az undor ül ki az arcukra.

Ilyen ez a világ, a külsőségek MINDENT felülírnak.

jún. 14. 08:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk igaz, hogy néha tényleg előfordul, hogy a nők kezdeményeznek, nekem is így lett egyszer kapcsolatom, de csak jobb lenne proaktívnak lenni és azt érezni, hogy kézben tartom a dolgot.
jún. 14. 08:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog megnyugtatni, de visszahúzódó nőknek sem férfira, ha nem néznek ki (elég) jól. A 8-as (08:13) jót ír. Ha láthatatlan vagy, levegőnek néznek, akkor teljesen mindegy, hogy mit csinálsz vagy mit nem, milyen a személyiséged, a viselkedésed.

Tapasztalom én is ezt más, szép nők vs. magam kapcsán. Ők kapnak figyelmet, érdeklődést, nyitottak irányukba, keresik a lehetőséget a kontaktra velük, legyen szó csak szemkontaktusról vagy beszélgetésről vagy fb-n egymást ismerősnek jelölésről. Egyszerűen csak úgy, hogy léteznek, jelen vannak, nem pedig vért izzadva kőkeményen megdolgoznak minden apró kis dologért.

Egy frissebb példám: van egy férfi, aki érdekel, 2 éve találkozunk általában heti 2-szer, bár többnyire csak érkezéskor és távozáskor. Ez alatt a 2 ÉV alatt mi köszönésig jutottunk el. Jött egy nő, házas, 2 gyerekes anya, velem egykorú (30-as), csak ő szép. Vele is ennyiszer találkoznak. 1 HÉT, azaz 2 ALKALOM után már fb-n is ismerősök lettek. Na, például így tud kinézni az, amikor csak egy kicsit is érdekled a másikat...

jún. 14. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!