Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagnál csendesebb, visszahúzódóbb férfiaknak miért nincs soha barátnője?
Van. Megfelelő lányoknál kell próbálkozni
?
Régebben én is ilyen voltam, de már annyira idegesítettem a lányokat, hogy már ők kezdeményeztek nálam.
Én meg menekültem, el is terjedt az, hogy b.z.i vagyok...
Csak egyszerűen betoji voltam, meg a hülye hobbijaimba menekültem.
Pont amiatt, amit írtál, mert csendesek és visszahúzódóak. :-(
Nem járnak sokat társaságba, nem harsányak, viccelődők, ezért nem irányul rájuk a nők figyelme, nem kezdeményeznek akár egy szimpla beszélgetést sem egy nővel.
Ha mégis elkezdődne valami, kevésbé adnak olyan jelzéseket, hogy érdekli őket a másik, nem is keresik maguktól, és az ember csak találgat, hogy most az ilyen pasi akar e egyáltalán valamit.
Én voltam már hasonló helyzetben és fel is adtam visszajelzés hiányában. :-/ persze lehet, simán hogy nem jöttem be neki.. De ezt sem mondta..
azért valahol minden nőnek jólesik, ha egy pasin látszik, hogy érdekli a nő...
Persze nem akarok általánosítani :-)
Egy biztos nyitottnak kell lenni, ami csak az elején nehéz ;-)
29N
Az átlagnál csendesebb, visszahúzódóbb férfiaknak az átlagnál csendesebb, visszahúzódóbb nőket kellene becserkészniük :) tudjátok, hasonló a hasonlóval elv alapján.
Egyébként, ha valaki befelé forduló, az nem jelent végleges állapotot. Lehet fejleszti magad, nyitni a külvilág felé, persze kis lépésekkel, a te tempódban.
"Az átlagnál csendesebb, visszahúzódóbb férfiaknak az átlagnál csendesebb, visszahúzódóbb nőket kellene becserkészniük :) tudjátok, hasonló a hasonlóval elv alapján."
A csendes, visszahúzódó nőknek is a nagydumás macsók kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!