Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek ha visszahuzodóbb típusú lány vagyok? N
hobbi, internet, de akár a kisboltban!
24F
én visszahúzódó mondható férfi vagyok. Tizenéves koromban 80-as tempókkal száguldoztam hegyről biciklivel terepen, vagy úton autókat előzgetve.
Most motorral hasonló de nem csak nem hegyről. Készülök sárkányrepülni (ha már nagyrepülőre nincs 100 millám), szeretek a mélyvízbe úszni, imádok gokartozni.
Bezzeg azt exrovertált ismerősök! Izgalmas bulikon isszák le magukat a legújabb divatos mainstream slágerekre, majd üvöltöznek a 4-es 6-osra várva, meg kávézgatnak a sztárbáxban, meg sétálnak a városligetben. Hát igen. Az az izgalom netovábbja! :D
6# Fogalmad sincs miről beszélek.
Ők nem olyanok mint te. Eleve nem így írnak, nem lehet velük beszélgetni semmiről. Nem nyitottak semmire. Tapasztalatlanok, életképtelenek. Mindent titokban tartanak. Nincs stílusuk, a szexuális vágyuk is ugyanilyen semmilyen. Folyamatos küzdelem a semmiért. Rengeteg energiába kerül míg azt a semmit megkapod tőlük...
De, én visszahúzódó vagyok és félénk is, és ilyen vagyok...
(outira soha nem ülnék, életveszélyesek azok a pengék amit azokon keréknek becéznek, ráadásul az első kisebb kátyúnál 888 és perec lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!