Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik a férfiaknak ha kiderül rólam hogy komolyabb szintű sportoló vagyok?
Ráadásul abszolút nem várom el hogy kigyúrt legyen vagy sportos vagy ilyenek, egy sima vékony alkat teljesen megfelelő lenne.
Sőt érdekesebb is nekem ha más mint én, pl egy irodai munkás vagy ilyesmi.
Ha kiderül ez mindig jönnek a negatív visszajelzések, hogy jaj biztos sokkal nő létemre erősebb vagyok akkor nála és az hogy nézne ki...
Ahogy az egyes mondja. Ha profi vagy, az rengeteg kötelezettséggel és fegyelemmel jár, amit egy kapcsolat nem mindig vesz jó néven.
Amúgy milyen sportról van szó ?
3-as a profi szintől még egy egész kicsi elválaszt de már nem csak egy álom, és egyenlőre csak ezzel foglalkozom ebből élek meg.
4-es, csakhogy azt nem értem hogy ez már a külsőn is eléggé látszik a legtöbb esetben, de addig még nem zavaró
Egyáltalán nem így van, és hidd el ezt én nálad jobban tudom :D
persze van rá példa mert sporton belül könnyű ismerkedni, meg kényelmes a megegyező életmód, csakhogy valaki nem saját magát keresi hanem olyat aki kiegészíti, és más mint ő.
Ne akard már megmagyarázni. Lehet, hogy te kivétel vagy, vagy esetleg annak gondolod magad (erre nagyobb sanszot dobok), de a többsége nem fog leállni egy szemüveges satnya aktakukaccal, egy kövér szakállas autószerelővel, vagy egy csontváz-vékony kopaszodó műszerésszel.
Hagyjuk már ezt a lerágott csontot, hogy a top csajoknak a vesztes kinézetű kanok is simán bejönnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!