Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
180 cm magas,64 kg-os, szőkésbarna hajú, kék szemű,13 éves 8. -os, sportoló, humoros és fiú nem talál magának barátnőt! 13 éves vagyok van egy lány aki tetszik de igazából nem tudom, hogy neki is tetszem-e?
13 évesen 180 magas vagy? Azt a rohadt..
Amúgy ha adnál még részleteket, talán könnyebben menne.
13 évesen nem nagy tragédia, hogy nincs barátnőd. Ez fura szokás mostanában. Régebben nem volt jellemző, hogy valakinek ilyen korban barátja/barátnője legyen.
Csak add magad. Biztosan helyes vagy, ha sportolsz, normális lehet a tested, ha meg még humorod is van, akkor az nagyon jó.
"mert nekem csak a lábam erős"
64 kg-val? :)
Én ennyi idősen 183 cm voltam, kosaraztam és 68 kg-val piszok vékony voltam. Szóval ha nem kamu a kérdés, akkor te egy piszkafa vagy, de ez nem befolyásolja amúgy a párválasztást. 13 évesen meg legkevésbé sem kell azon parázni, ha az embernek nincs párja. Gyerek vagy még. A kislánnyal meg kezdj el beszélgetni, és rövid időn belül kiderül, hogy tetszel-e neki, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!