Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
180 cm magas,64 kg-os, szőkésbarna hajú, kék szemű,13 éves 8. -os, sportoló, humoros és fiú nem talál magának barátnőt! 13 éves vagyok van egy lány aki tetszik de igazából nem tudom, hogy neki is tetszem-e?
Figyelt kérdés
2016. dec. 7. 08:35
21/24 anonim válasza:
Hat szerintem eloszor adj neki valamit mondjuk egy csokit vagy ha nem mered neki oda adni akkor rakj ra egy cetlit amire rairod a nevet a lanynak es abor tudni fogja hogy az ove vagy akar egy uzenetet is belerejthetsz a cetlibe es rakd be a padjaba vagy a taskajaba a csokit es tudni fogja hogy hogy bejon neked es jon a pozitív/negativ valasz (ird az uzenet vegere a neved mert nem fogja tudni hogy te irtad)
22/24 anonim válasza:
2.válaszoló, pont fordítva, régebben 2 éveskorban HÁZASODTAK! Egyébként anyám mesélte, hogy anno 10 évesen már volt olyan az osztályban, akik jártak.
23/24 A kérdező kommentje:
20-asnak írtam amúgy nemet mondott :(
2017. márc. 14. 13:54
24/24 anonim válasza:
Amúgy az arcod jobban számít
Ha belövöd a hajad kedves vagy meg vicces akkor nagy bajod nem lehet!
15 vagyok
186cm 80kiló szóval nem egy Don Huan de ez a technika idén már két lánynál bejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!