Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek a sportoló fiúk vagy a képzőművészek jönnek be jobban?
Szerintem is az a jó ha egy ember többfelé is érdeklődik. Attól hogy valaki képzőművész (vagy annak tanul, mint én meg az ismerőseim jó része) még nem kell elhanyagolnia magát :D A sport nekem is nagyon sokat segít, nem tudnék csak rajzolni egész nap.
Elvonatkoztatva még kicsit egyébként, szerintem mindkét dolog nagyon jó akkor is ha nem hivatásból űzi az ember, hanem hobbiként. Ugyanúgy jót tesz, építi a testet-lelket szerintem, szóval mindenképp pozitív. Választani meg nem tudnék, szerencsére a barátomat mindkettő érdekli, így pont jó. Összegezve: nem a szélsőségek jönnek be, meg hát nehéz is így általánosítani. Nem sok komoly sportolót ismertem életemben így róluk nem akarok véleményt mondani, de sok a képzőművész körülöttem és tényleg hajlamosak kissé "begubózni" a világukba - tisztelet a kivételnek - és ez néha sok egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!