Jól látom, hogy a testépítők/sportoló emberek között több a szingli és gyermektelen, illetve azok, akik soha nem akarnak családot?
Szerintem nem jól látod- Bár én nem versenyszerűen de szinte mindennap az edzőteremben vagyok a férjemmel együtt. Sokan velünk együtt rendszeresen járnak edzeni, vannak akik versenyeznek is. Kevés köztük aki egyedül él. A legtöbbnek családja, sőt gyereke is van.
Csak megjegyzem, míg egyesek órákat ülnek a gép előtt gyakoriznak, vagy facebookoznak, vagy sokan tévéznek órákig, addig mi az edzőteremben vagyunk. Így nem mondható időigényesnek. Csak annyira mint a netezés.
43/N
Ezt nagyon rosszul látod :)
Sok testépítőt ismerek, nagy részüknek van családja, többiek àltalában ott teremben ismerkednek és... :D
ènis a párommal sportolok,heti 3x 1órát .
jó,ez nem olyan sok, de szerintem nem zárja ki a több sport sem a kapcsolatot/családot.
bár ismerek olyat,aki minden nap több órát edz,meg sokat foglalkozik a kajája elkèszítèsèvel is. őt nem tudom elkèpzelni olyan lánnyal,akit nem èrdekelnek a sportok.
Nem.
Én is sportolok rendszeresen,nincs és nem is szeretnék gyereket.
A sportoló ismerőseim hasonlóan gondolkodnak többségében.
Ezért érdekelt,hogy csak az én körömben ilyen gyakori e ez.
Akinek bármilyen komoly céljai vannak az életben, az jobb, ha nem vállal gyermeket.
A gyereknevelés főhivatás, csak az szüljön gyereket, aki onnantól annak szenteli az életét és vállalja a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!