Jól látom, hogy a testépítők/sportoló emberek között több a szingli és gyermektelen, illetve azok, akik soha nem akarnak családot?
Látom nem tudják egyesek értelmezni,amit írok.
Én szeretek edzeni,nem csak muszájból csinálom,DE! azért valljuk be,hogy sokkal egyszerűbb lenne leülni tv-t nézni 2 óráig,és pöffeszkedni,pihenni.
Persze én nem ilyen típus vagyok,és ha X ideig nem mozgok nem érzem jól magam,de igen is kell hozzá akarat és elszántság.
Én itthon edzek,nem teremben,engem zavar a sok ember,olyankor csak az edzésre szeretek koncentrálni és kizárni a külvilágot.
Edzés közben szoktam tv-t nézni,így összekötöm a dolgokat.
Nevezheted hobbinak is,nálam ez nem hobbi,hanem létszükséglet.Szeretem csinálni,de van benne kényszerérzet is.
Vannak akik szeretik a munkájukat,de ha nem szeretik,akkor is kell dolgozni,mert meg kell élni valamiből.
A "hobbi" nálam az olyan dolog,aminél azt érzem,hogy semmiféle akarat és erőfeszítést nem igényel,nem érzem 1 percét sem tehernek,hanem 100% szórakozás.
Az edzés azért nem ilyen.Ott igen is oda kell figyelned,hogy szabályosan végezd a dolgokat,persze aki szereti is csinálni az duplán jó.
De ne hasonlítsuk már egy olyan tevékenységhez,amikor az ember pihenve szórakozik,mert az teljesen más.
"Tehát van 3 órád és vagy kondizok vagy játszol a gépen. Na, így mennyi jön ki a kondiban, ha fel kell öltöznöd, oda kell érned és hasonlók?
"
Ezt látod sokan nem értik.
Nem csak erről van szó,hanem pl az odafigyelésről.Az előtte-utána étkezésről,az edzés nem csak az edzés nettó idejéből áll.
Még ha leülsz a gép elé játszani,akkor másra nem kell figyelned csak a játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!