Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Csak en vagyok ilyen vagy ti is?
Szoval nekem csak olyan pasi jon be aki sportol ..de nem biciklista meg futo ... Inkabb kezilabdasok (nem csak magyarok) csak en vagyok ilyen hogy a sportolo pasik jonnek be ?
17/L
Mondjuk azt megnézném, nekem aki gyerekkorom óta bringázik, fut, vagy a konditermes alakoknak van-e erősebb lába... :)
Ahogy az erő is érdekes kérdés. Hiába van valakin rengeteg izom, ha nincs hozzá tüdeje. Akkor semmit sem ér. Nem vagyok szétgyúrt alkatú, sportos vagyok. De a gabonás zsákokat a nagyapám padlására szó nélkül felhordom a vállamon, míg láttam már sok kigyúrt férfit, fiút aki egy csemperagasztós zsákot (25kg) lihegve cipelt.
Látszik, hogy full hülye vagy az erőhöz. Mutass nekem egy futót/biciklistát, aki 250+ kg-val fog guggolni, és 400 kg felett deadlift-et végezni. Köszi.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!