Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is érzi úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi úgy, hogy nem méltó egy barátnőre?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de én úgy érzem, nem vagyok méltó párkapcsolatra. Nem tudom elképzelni, hogy egy lány miért találna engem vonzónak, vagy mit találjon vonzónak rajtam

júl. 26. 13:13
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
45%

Pontosan így vagyok én.

Úgy érzem, hogy minden területen kevés lennék egy nőnek, így soha még csak a lányok közelébe sem mertem menni, egyszer sem. 38F.

júl. 26. 13:15
 2/49 A kérdező kommentje:
Sajnálom :(
júl. 26. 13:17
 3/49 anonim ***** válasza:
77%
Megtanultam ezzel együtt élni már, nem része a mindennapoknak a téma.
júl. 26. 13:19
 4/49 A kérdező kommentje:
Hogy kell ezt elfogadni?
júl. 26. 13:26
 5/49 anonim ***** válasza:
66%

Egyszerűen elfogadod azt, hogy mindennap ugyanúgy fog végződni, bármi is történik azon a napon, ugyanúgy nem lesz bnőd.

Meg egyszerűen nem is téma a párkapcsolat, más hobbit csinálsz.

júl. 26. 13:30
 6/49 A kérdező kommentje:
Nem is a szex a fontos. Csak néha belegondolok, hogy milyen lehet valaki mellett ébredni. Érezni, hogy valaki elalszik a mellkasodon
júl. 26. 13:34
 7/49 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon jó érzés. Önsajnálat helyett tenni kellene érte és akkor te is megtapasztalhatnád.
júl. 26. 13:38
 8/49 anonim ***** válasza:
83%

ha régta vagy egyedül és alapból introvertáltabb típus vagy akkor nem olyan idilli a dolog.

Amikor életemben először lett csajom (és utoljára vélhetően) nagyon furcsa és szokatlan volt a helyzet. Főleg, hogy én akkor már 22 éves voltam majdnem, és semmilyen tapasztalatom nem volt nők terén. Szóval egész egyetemista koromban tök egyedül voltam, ahhoz hozzászokni, hogy van egy másik ember aki ilyen szinten igényli a töődést, a figyelmet (kvázi minden figyelmet rá kel lfordítani) és kiugrani a megszokásból, a mindennapi ritmusból eléggé nehéz.

Szerintem erre ment rá a kapcsolatunk, hogy egyszerűen én nem tudtam az új életmódhoz kellően alkalmazkodni, vagy legalábbis nem olyan gyorsan, ahogy kellett volna.

A kérdésre válaszolva, ne érezd így. Mindenki méltó rá, ha tömeggyilkosok, pszichopaták, diktátorok és egyéb trágya embereknek lehet felesége, családja, gyerekeik, akkor neked miért ne lehetne? Ne degradáld le magad, a nők valamiféle isteni lények, hanem ugyanúgy emberek, mint te.

júl. 26. 13:44
 9/49 anonim ***** válasza:
75%
Nem érzem úgy. Szedd le a piedesztálról a p_ncit. A Nők is emberek...
júl. 26. 14:24
 10/49 anonim ***** válasza:
70%
Nem érzem úgy, de nem is töröm össze magam azért, hogy legyen barátnőm.
júl. 26. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!