Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is érzi úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi úgy, hogy nem méltó egy barátnőre?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de én úgy érzem, nem vagyok méltó párkapcsolatra. Nem tudom elképzelni, hogy egy lány miért találna engem vonzónak, vagy mit találjon vonzónak rajtam

júl. 26. 13:13
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
*hülyeségeket
júl. 26. 17:07
 22/49 anonim ***** válasza:
26%

Pedig materialista szempontból közelítve csak rosszabb lesz. Spiritualitás nélkül csak az üres individualizmus és elmagányosodás marad. Nem lesz jobb sosem, hidd el nekem.

Kell, egy felsőbb erő, egy nálad magasabb dolog. Mert saját magadtól nem tudsz kijutni az incelségből. Nekem sem sikerült sosem. De miután felvettem az iszlámot, megtaláltam a belső bétét.

A börtönben is a legdurvább és legembertelenebb körülmények közé került hívő muszlimok valahogy nem fogják fel annyira drámaian a helyzetet, érződik, hogy legbelül béke honol. Mert ha Allah velük van, onnan kezdve teljesen mindegy mi van kívülről.

júl. 26. 17:30
 23/49 anonim ***** válasza:
100%
Inkàbb alkalmatlannak érzem magamat kapcsolatra ill hàzassàgra csalàdalapìtàsra méginkàbb
júl. 26. 18:55
 24/49 anonim ***** válasza:
77%
Nem úgy érzed, hanem valamennyire úgy is van. A fiatal csajok nagyon kelendőek és megválogatják, hogy kivel állnak szóba. A "riválisok" között azért elég sok pénzes, gazdag "úriember" is megtalálható. Ha nem tudod velük felvenni a versenyt, akkor sajnos így jártál. Nagyon sok lányt pl késő kamaszkorától kezdve ellátnak a pasik mindennel, kocsit, néha lakást vesznek nekik, ezzel sajnos nehéz versenyezni pláne magyarként. A csajok pedig nem kérdezik, hogy honnan jön a lóvé.
júl. 26. 21:19
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
#24 nekem amúgy nem megy rosszul de direkt nem feltünősködöm. Ha összejön egy randi akkor is egy gagyi autóval megyek pont emiatt 😃
júl. 26. 21:51
 26/49 anonim ***** válasza:
35%

Méltó......:))) fú de gáz szöveg.

#24. Azért valljuk be, ez a nők felső 20-40%ára igaz. Az ilyen "nem vagyok méltó kapcsolatra" férfiaknak az alsó 30% nál van esélyük. Egy stílustalan, alaktalan szürke kisegér nőnél simán lehetne esélye egy ilyen férfinek ha nem lenne rákattanva, hogy neki úgysem lesz senkije.

Ja hogy ezek a pasik is a felső 40%ról álmodoznak....

júl. 30. 22:57
 27/49 anonim ***** válasza:

"Egy stílustalan, alaktalan szürke kisegér nőnél simán lehetne esélye"

- Bárcsak így lenne. Ma már az alsó kategóriás nőknél is totál magas elvárásoknak kell megfelelni.

Ti egyszerűen nem vagytok képben, hogy a közösségi média, insta, tiktok, tinder stb hatására mennyire durván elszálltak a követelmények.

Ilyen alsóbb kategóriás nőknél próbálkoztam én is, pedig nem vagyok se dagadt se egyéb problémás, de még a száz kilós kevésbé szebb nők is mindig visszautasítanak.

júl. 30. 23:51
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
27 plusz a tàrskeresők meg is adják a nőknek a lehetőséget hogy matcheljenek náluk felsőbb kategóriás pasassal és miért ne azt vàlasztanák nem? Mi is behuzzuk a jó csajokat ,csak ott asmmi esély hogy visszahúz nàluk meg simaügy
júl. 31. 07:39
 29/49 anonim ***** válasza:
91%

Én a barátommal 5 éve vagyok együtt, de szinte mindig utal rá, hogy a mai napig nem érti, mit eszek benne annyira hogy összejöttem vele és hogy azóta is imádom.

Fiúk, ne becsüljétek le saját magatokat.

júl. 31. 17:58
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
#29 Jó olvasni h vannak még ilyen nők ☺️
júl. 31. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!