Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is érzi úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi úgy, hogy nem méltó egy barátnőre?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de én úgy érzem, nem vagyok méltó párkapcsolatra. Nem tudom elképzelni, hogy egy lány miért találna engem vonzónak, vagy mit találjon vonzónak rajtam

júl. 26. 13:13
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm. Vagyunk egy páran, csak mi is kissé magunkba zárkózunk és nehéz minket észre venni. De persze van akit könnyű és mégis ilyen :)
júl. 31. 18:28
 32/49 anonim ***** válasza:
18%
Az "úrnődet" keresed és alázatos rabszolgája lennél? :D
júl. 31. 20:41
 33/49 anonim ***** válasza:
58%

Férfiként kérdezem, miért kategorizáljátok a nőket?

Olyan szinten tárgyiasítjátok őket, hogy az valami borzalom. Alsó kategóriás, felső kategóriás, luxus, blabla. Nem igazán értem az okát.

Termékként tekintetek a nőkre, viszont saját magatokra már nem.

Ha pedig egy nő elutasít benneteket, akkor annak csak és kizárólag az lehet az oka, hogy nem vagytok pénzesek (lásd a 27-es válaszolót), nem vagytok 180 cm magasak, nincs 20 centis f.szotok, túl vékonyak vagytok, túl kövérek vagytok, túl ritka a hajatok, túl dús a hajatok, mikropéniszetek van, és a végtelenségig lehetne folytatni a sort.

Ők termékek, de ti nem.

Közben ha már ennyire terméknek nézitek őket, saját magatoktól 1x nem kérdeztétek meg, hogy ha magamra is termékként tekintek, akkor tulajdonképpen mit tudok adni, biztosítani egy nő számára? Mi az, ami miatt egy nőnek (legyen akármilyen kategóriás a ti szemetekben) érdemes TÉGED választani, a többi férfi helyett?

Meg tudod dugni? Mindenki meg tudja dugni. Tudnád szeretni? Szerintem nagyon sok férfi tudná szeretni. Tovább? Ennyit tudnál biztosítani egy nőnek akire termékként tekintesz? Hát ez nem valami kirívó dolog...

Fogalmam sincs, hogy egy "alsó kategóriás" nőnek milyen igényei vannak, mivel eszem ágában sincs egy ilyen nővel bármilyen kontaktot létesíteni. Kicsit többnek érzem magam ennél.

Nektek csak azért van erről infótok, mert annyira kétségbe vagytok esve, hogy bárkinek képesek vagytok segget nyalni, csak este a meleg punika legyen a farkatok körül a markotok helyett. Tehát bár magatokat nem tekintitek terméknek, mégis beárazzátok magatokat az "ingyen elvihető" kategóriába. Nem véletlenül van az a "vicc", hogy rakj ki egy használt hűtőt az utcára, 1 hét múlva is ott lesz, de ha ráteszel egy cetlit, hogy 30 ezer forintért vihető, alatta telefonszám, másnap nem lesz ott a hűtő.

Nekem nem volt sok nőm életemben, akik voltak azok mind hosszú kapcsolatok voltak. Viszont nálam ez úgy működött, hogy megláttam az XY-t és azt mondtam, hogy engem ez a nő érdekel. Nem szexuálisan, hanem mint ember, mint nő, meg akartam ismerni. Nyilván ezért tettem lépéseket.

De hogy a munkahelyen a Gizinek (aki engem abszolút nem érdekel) milyen elvárásai vannak, meg milyen férfiak jönnek be neki... Kit érdekel?? Eszembe nem jutna ráröppenni akárkire, akkor inkább leszek egyedül 10 évig, de nincs ló jó a szamár is alapon nekem nem kell senki.

Tárgyiasítjátok a nőket, magatokat viszont már nem, soha nem tettétek fel magatoknak azt a kérdést, hogy mit tudtok nyújtani egy nőnek, hogy miért érdemes egy nőnek titeket választania akárki más helyett és olyan szinten semmire se tartjátok magatokat, hogy bárkire rámozdultok, aki mozog és nő.

Ugyanolyan emberek mint ti, ti emelitek őket elérhetetlen magasságokba.

Van egy olyan mondás, hogy uralkodj a (szexuális) vágyaidon, és rájössz, hogy a nők 90%-a dögunalmas. Ez pedig így is van.

A nők érzelemvezéreltek és alapjában véve minden kell nekik. Minden előny amivel rendelkezel. Pénz, magasság, humor, jó genetika, stb.

DE

Ezek még mindig csak előnyök. Remélem senkit nem kell emlékeztetnem arra, hogy több millió férfinak van barátnője, aki nem gazdag, nem 180 magas, nincs 20 centis f.sza, nem feltétlen jóképű és a sort a végtelenségig lehetne folytatni.

aug. 23. 19:48
 34/49 anonim ***** válasza:

27-es vagyok

Először is a nők tárgyiasítják magukat lásd Instagram , onlyfans stb mert ez nekik anyagilag kifizetődő.

Egyébként amikor kamuprofillal társkeresőkön ismerkedtem és gazdagnak adtam ki magam érdekes módon nem utasítottak el.

Egyébként meg nem tudod honnan veszed, hogy mi férfiak ne lennénk termékeket, ilyet sehol sem írtam. Mi is ugyanúgy azok vagyunk csak vice versa. Így működnek a netes társkeresők, ott mindenki csak termék.

aug. 23. 19:59
 35/49 anonim ***** válasza:
0%

34

Ha annyi energiát fektetnél magadba, mint amennyi energiát abba fektetsz, hogy kamuprofilokat gyártasz amiben olyan valakinek adod ki magad aki nem vagy, akkor talán értékelhető férfi is lehetnél a nők szemében.

Csodásan 1 kalap alá vettél minden nőt. Tehát mert vannak nők, akik aktívak Onlyfanson, ezért minden nő tárgyiasítja magát és k.rva 😀

1 percig nem csodálkozom, hogy nem kellesz a kutyának sem, maradjunk ennyiben.

aug. 23. 20:08
 36/49 anonim ***** válasza:
46%

Irtó butának tűnsz. Alig írtál vagy allítottál rólam olyat amit ténylegesen is írtam volna.

Pl honnan tudod, hogy nem fektettem magamba mondjuk akár éveken át energiát és nem fejlesztettem magam évekig?

Hol írtam, hogy minden nő qrva?

Meg itt egyébként ironikus, hogy pont te általánosítasz, mert tulajdonképpen mi is a gond az örömlányokkal? Csak azért mert egy nő szexmunkás (ahogy te mondod qrva) még ugyanúgy lehet értékes és rendes nő is. Igazából a qrvák ezerszer jobbak is mint ezek az insta, OF stb lányok. Személy szerint én rengeteget köszönhetek nekik, valahányszor nehéz volt nekem és borzasztó helyzetekben kerültem az életemben a nők többsége azonnal elfutott és otthagyott. Egyedül a qrvák voltak ott mellettem mindig, velük mindig lehettem őszinte és sosem ítéltek el vagy utálkoztak ellenem azért aki vagyok (és most nem csak mint fizető ügyfél, hanem egyébként is személyesen, személyes ismeretség által is), míg más nők szinte mindig visszaéltek azzal ha az érzelmeimet megosztottam velük és nyilvánosan is megaláztak.

Szóval szerintem inkább te ne általánosíts és ne adj olyasmiket a szájamba amiket sosem állítottam.

aug. 23. 21:28
 37/49 anonim ***** válasza:
46%
Uram isten mik ezek a litaniak.. el sem olvasom inkabb.
aug. 23. 22:46
 38/49 anonim ***** válasza:
35%
Na tessék, a #37-es jól mutatja miért borzasztó ötlet neten ismerkedni. Ma már egy sornál komplexebb szöveget agyilag sem fognak fel egyesek
aug. 23. 23:33
 39/49 anonim ***** válasza:

36

Ez jó, azt állítod, hogy a szádba adok dolgokat, és letagadod amit te magad írtál.

"Először is a nők tárgyiasítják magukat lásd Instagram , onlyfans stb mert ez nekik anyagilag kifizetődő."

Ezt te magad írtad, utána pedig kikéred magadnak, hogy minden nő k.rva.

Közben pedig azt ecsetelted, hogy a NŐK tárgyiasítják magukat az Onlyfansen. Tehát te nem azokról a nőkről beszéltél akik Onlyfansen aktívak, hanem en bloc a nőkről. Szóval te szerinted minden nő tárgyiasítja magát az Onlyfansen. Ez volt az egyik állításod.

Majd miután ezt letagadtad, elkezdtél arról irkálni, hogy egyébként semmi gond nincs a k.rvákkal, tehát ugye a nőkkel, mert neked minden nő k.rva (érdekes, az előbbi írásod szerint még volt, mert hát tárgyiasítják magukat), és befektetett energiáról kérdezel, amit valóban nem tudok, de azt tudom, hogy az interneten olyan embernek adod ki magad aki hazudik, mert egy nagy 0 amit fel tud mutatni az életben 😀

Semmiféle általánosítás nem történt a részemről, arról írok ami infót tudok rólad.

Ezen infók pedig a következők: minden nő tárgyiasítja magát és k.rva, de neked egyébként ezzel nincs problémád, mert te szereted a k.rvákat, és szereted magad az interneten kiadni olyan embernek, amilyen nem vagy.

Jár a tapsvihar, pont ilyen férfira van szüksége minden nőnek, pontosabban k.rvának 😀

aug. 24. 10:44
 40/49 anonim ***** válasza:

Retardált vagy.

Össze-vissza hazudozol.

aug. 24. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!