Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzi úgy, hogy nem méltó egy barátnőre?
Én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy a biológiai- és a szociális készségeim hiánya miatt nem is tudnék mit kezdeni egy barátnővel, valamint egészen biztos vagyok abban is, hogy egy nőnek se tudnék újat mutatni.
Szóval ja, teljes mértékben ki lehet jelenteni, hogy totál alkalmatlan vagyok. 👻
#12 „Szerintem itt a nőket fikázó, gyalázó incelek mind így érzik. Ha nem lenne a brutál kisebbségi komplexusuk, akkor nem gyűlölködnének anonim fórumokon.”
A kérdés alatt te vagy az 1. gyűlölködő. Biztos, hogy jó helyre jöttél provokálni? 😅
#13 egy tényt állapítottam meg, ezzel teljes mértékben, és szigorúan véve a kérdésre válaszolva.
Ha nem inged, ne vedd magadra, ha meg megsértődtél, gondolkozz el, hogy miért érint téged ez a dolog
"És emlékezzetek arra, amikor a ti Uratok kihirdette: "Bizony, ha hálásak vagytok, még több kegyet fogok tanúsítani irántatok. Ha azonban hálátlanok vagytok - bizony, az én büntetésem szörnyű!" (14:7)
Egyedül Allah dönti el ki mit fog kapni. Neked pusztán az a feladatod, hogy türelmes leszel és bízol Allahban. Bizony ő a titkok tudója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!