Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is érzi úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi úgy, hogy nem méltó egy barátnőre?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de én úgy érzem, nem vagyok méltó párkapcsolatra. Nem tudom elképzelni, hogy egy lány miért találna engem vonzónak, vagy mit találjon vonzónak rajtam

júl. 26. 13:13
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
53%

Én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy a biológiai- és a szociális készségeim hiánya miatt nem is tudnék mit kezdeni egy barátnővel, valamint egészen biztos vagyok abban is, hogy egy nőnek se tudnék újat mutatni.

Szóval ja, teljes mértékben ki lehet jelenteni, hogy totál alkalmatlan vagyok. 👻

júl. 26. 14:35
 12/49 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem itt a nőket fikázó, gyalázó incelek mind így érzik. Ha nem lenne a brutál kisebbségi komplexusuk, akkor nem gyűlölködnének anonim fórumokon.
júl. 26. 15:12
 13/49 anonim ***** válasza:
50%

#12 „Szerintem itt a nőket fikázó, gyalázó incelek mind így érzik. Ha nem lenne a brutál kisebbségi komplexusuk, akkor nem gyűlölködnének anonim fórumokon.”

A kérdés alatt te vagy az 1. gyűlölködő. Biztos, hogy jó helyre jöttél provokálni? 😅

júl. 26. 15:18
 14/49 anonim ***** válasza:
20%

#13 egy tényt állapítottam meg, ezzel teljes mértékben, és szigorúan véve a kérdésre válaszolva.

Ha nem inged, ne vedd magadra, ha meg megsértődtél, gondolkozz el, hogy miért érint téged ez a dolog

júl. 26. 15:25
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Az elso resze az komplexus de a valosag igazolja a hianyossagokat amivel egy enciklopedia is betelne , tehat a realitas miatt van a komplexus..
júl. 26. 15:36
 16/49 anonim ***** válasza:
#14 Egy eldöntendő kérdés alatt hergelsz embereket, miközben azt csinálod, mint amit te sem nézel jó szemmel. Kicsit kettős az a mérce.
júl. 26. 15:41
 17/49 anonim ***** válasza:
74%
Sokáig így éreztem. Aztán dolgoztam magamon rengeteget, leemeltem őket a képzeletbeli piedesztálról és lett is barátnőm
júl. 26. 15:51
 18/49 anonim ***** válasza:
47%
Nem érzem ezt, hisz van feleségem és tudom, hogy velem járt a legeslegjobban és én is vele. Nem viccből jött hozzám.
júl. 26. 15:52
 19/49 anonim ***** válasza:
11%

"És emlékezzetek arra, amikor a ti Uratok kihirdette: "Bizony, ha hálásak vagytok, még több kegyet fogok tanúsítani irántatok. Ha azonban hálátlanok vagytok - bizony, az én büntetésem szörnyű!" (14:7)

Egyedül Allah dönti el ki mit fog kapni. Neked pusztán az a feladatod, hogy türelmes leszel és bízol Allahban. Bizony ő a titkok tudója.

júl. 26. 15:53
 20/49 anonim ***** válasza:
73%
#19 Ne itt hirdesd a hüpyeségeket, ez nem a megfelelő felület...
júl. 26. 17:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!