Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gàz ha amiatt nem találok barátnőt mert utálom ha valaki bulizós?
Figyelt kérdés
A mai lànyok/nők többsége bulizós , a társkeresőn is 99%-nak van olyan képe fent ahol koktéllal ül egy szórakozóhelyen. Ez nálam alapból kizáró ok lehet velem van a baj,de undorodom ezektől az emberektől.júl. 24. 10:17
71/79 anonim válasza:
"Itt az idmerkedésről volt szó hogy kapcsolatba lenni velük ill közel engedni magamhoz nemfogom."
Megértelek, én sem ismerkedem olyannal, aki akárkit LENÉZ.
Az, hogy olyan embert keres, aki passzol az életstílusához, az totál rendben van. De aki lenéz, meg hozzákölt a másik személyiségéhez 1 dolog alapján, az egy nagyon gáz ember.
72/79 A kérdező kommentje:
#71 konklúzió: Akkor gáz vagyok 😄
júl. 24. 13:52
74/79 anonim válasza:
#58: Nem mindegy, hogy milyen buliról beszélünk...
75/79 A kérdező kommentje:
#74 Nem a barátnőkkel a Dunaparton iszogatàsra gondoltam màr az elején sem ,de ez sokaknak nem esett àm le 😃
aug. 8. 23:58
76/79 anonim válasza:
Akkor hogyan definiálod a bulit? Mondjuk egy tematikus táncos este? De amúgy osszessegeben sem szimpatikus hogy még akarod határozni hogyan szórakozzon a partnered.
77/79 A kérdező kommentje:
#76 nem akarok én semmit meghatározni csak van ami màr számomra nem fér bele. A buli az nálam bármilyen disco, club ,(Morrisons,5kert,stb )helyen történő szórakozást jelent de még ide sorolnám a szigetet , soundot, tommorrowlandet és az ehhez hasonlókat is. Szóval nálam ez a definíció remélem ìgy màr nagyjàból körül tudod határolni 😉
aug. 9. 10:18
78/79 anonim válasza:
72
Hát legalább van egy kis logikád... Ez is valami.
79/79 A kérdező kommentje:
#78 köszi köszi 😃 Inkàbb önkritika 😃
aug. 11. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!