Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gàz ha amiatt nem találok barátnőt mert utálom ha valaki bulizós?
"társkeresőn is 99%-nak van olyan képe fent ahol koktéllal ül egy szórakozóhelyen"
Hát ez tényleg borzalom.
Javaslom, hogy járj könyvtárba.
Ez nem baj, viszont az igen, hogy ha már havi 1X elmegyek valahova, neked már az is bulizósnak számítana.
Az egyik exem is hasonlóan gondolkodott, én pedig már kiéltem magam, nem vagyuk bulizós, de néha szeretném. Nos ő arra is teljesen meg volt sértődve, ha a barátaimmal a régi bulizós korszakunkról sztorizgatunk.
#3 de igen kiélte, de azért havi 1 alkalom teljesen normális beülni valahova pár sörre a barátokkal.
El is kell hogy keserítselek, az emberek többsége ezt meg is teszi, nem velük van a gond.
Mindig nevetek az ilyen hitvallásszerűen nem bulizó embereken.
És félreértés ne essék, nem azzal van baj, hogy nem bulizik. Amióta dolgozom én is kb félévente teszem tiszteletemet klasszikus szórakozóhelyen. De konkrét identitást gyártani abból, hogy az ember nem kedvel egy bizonyos kikapcsolódást az annyira ostoba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!