Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az nagyon gàz ha amiatt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon gàz ha amiatt nem találok barátnőt mert utálom ha valaki bulizós?

Figyelt kérdés
A mai lànyok/nők többsége bulizós , a társkeresőn is 99%-nak van olyan képe fent ahol koktéllal ül egy szórakozóhelyen. Ez nálam alapból kizáró ok lehet velem van a baj,de undorodom ezektől az emberektől.
júl. 24. 10:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/79 anonim ***** válasza:
81%

"társkeresőn is 99%-nak van olyan képe fent ahol koktéllal ül egy szórakozóhelyen"

Hát ez tényleg borzalom.

Javaslom, hogy járj könyvtárba.

júl. 24. 10:19
 2/79 anonim ***** válasza:
62%

Ez nem baj, viszont az igen, hogy ha már havi 1X elmegyek valahova, neked már az is bulizósnak számítana.

Az egyik exem is hasonlóan gondolkodott, én pedig már kiéltem magam, nem vagyuk bulizós, de néha szeretném. Nos ő arra is teljesen meg volt sértődve, ha a barátaimmal a régi bulizós korszakunkról sztorizgatunk.

júl. 24. 10:21
 3/79 A kérdező kommentje:
A sztorizgatás nem érdekel, viszont bìrom amikor hangoztatja hogy kiélte magát de mégis el akar menni. Akkor ezek szerint mégsem élt eléggé nem? 😂
júl. 24. 10:24
 4/79 A kérdező kommentje:
De amúgy szerintem kattos vagyok mert eljutottam odáig hogy az is zavar ha korábban bulizós volt mert tudom hogy ott mik szoktak történni és én nem akarok olyan társat aki koràbban képes volt vadi idegennekel smárolni vagy akár rosszabb
júl. 24. 10:27
 5/79 anonim ***** válasza:
64%
Hát ja, elég nagy hátrány... Tapasztalataim szerint az ilyen emberek, mint te végletesen előítéletesek és buták.
júl. 24. 10:27
 6/79 anonim ***** válasza:
62%

#3 de igen kiélte, de azért havi 1 alkalom teljesen normális beülni valahova pár sörre a barátokkal.

El is kell hogy keserítselek, az emberek többsége ezt meg is teszi, nem velük van a gond.

júl. 24. 10:29
 7/79 anonim ***** válasza:
69%
#4 pont erről beszéltem. Az ilyen figurákat zavarja az előélet is. Végtelenül mérgező, hogy emiatt valaki elítélje a másikat.
júl. 24. 10:31
 8/79 A kérdező kommentje:
Az előìtéletesség igaz valóban, butànak nem mondanám magamat. Az Iq-m biztosan minimum àtlagos vagy àtlag feletti.
júl. 24. 10:32
 9/79 anonim ***** válasza:
65%

Mindig nevetek az ilyen hitvallásszerűen nem bulizó embereken.

És félreértés ne essék, nem azzal van baj, hogy nem bulizik. Amióta dolgozom én is kb félévente teszem tiszteletemet klasszikus szórakozóhelyen. De konkrét identitást gyártani abból, hogy az ember nem kedvel egy bizonyos kikapcsolódást az annyira ostoba...

júl. 24. 10:32
 10/79 anonim ***** válasza:
21%
Ugyanez vagyok, nőként. Nem gáz, de elég lehetetlenség így társat találni. A havi egy sörre beülés meg szinte mindenkinél azt jelenti, hogy annyit isznak, hogy összefossák magukat. Nagyon nagy poénnak élik meg, büszkeséggel mesélik az ilyen sztorikat.
júl. 24. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!