Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az nagyon gàz ha amiatt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon gàz ha amiatt nem találok barátnőt mert utálom ha valaki bulizós?

Figyelt kérdés
A mai lànyok/nők többsége bulizós , a társkeresőn is 99%-nak van olyan képe fent ahol koktéllal ül egy szórakozóhelyen. Ez nálam alapból kizáró ok lehet velem van a baj,de undorodom ezektől az emberektől.
júl. 24. 10:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 A kérdező kommentje:
#7 Miért ha elìtélik az embert mondjuk a szüzessége miatt akkor én miért ne ìtélhetnék el másokat az előéletük miatt?
júl. 24. 10:34
 12/79 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként ez valahogy oda-vissza megy, engem az ilyen befásult emberektől a hideg kiráz. Fogadjunk, egy jót nem nevettél még soha életedben.
júl. 24. 10:34
 13/79 anonim ***** válasza:
64%

Én meg tőled undorodnék. Nekem hivatalosan is átlag feletti az IQ-m, biztos azért. (ja nem)

Sosem jártam bulizni, nem is érdekelt. A párom igen. Egészségére. Ha most is elmegy pár havonta valahova hát érezze jól magát. Én absztinensként hallani se akarok alkoholról, de attól még nem gondolom problémának, hogy megiszik pár sört. Nőj fel.

júl. 24. 10:35
 14/79 A kérdező kommentje:
A pàr sör nem probléma. Kocsmázàs,bisztrózàs nem egyenlő a bulizàssal.
 15/79 anonim ***** válasza:
75%
#11 és kötelező beállni a mindent és mindenkit elítélők sorába? Hidegen hagy, ki mit csinál vagy hogyan él, az meg pláne, hogy régen hogyan élt....
 16/79 anonim ***** válasza:
38%
Nem, én se szeretek bulizni.
 17/79 anonim ***** válasza:
63%

11

Megteheted. Mi pedig téged ítélünk el. Mi is megtehetjük.

júl. 24. 10:36
 18/79 A kérdező kommentje:
#15 A múltja sokat elmond róla.
júl. 24. 10:37
 19/79 anonim ***** válasza:
79%
Róladmeg sokat elmond az előítéletességed. Rém unalmas ember lehetsz.
júl. 24. 10:38
 20/79 A kérdező kommentje:
#19 Igen lehet unalmas vagyok ,de legalább normàlis konzervatív értékrendem van
júl. 24. 10:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!