Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem hogy 38 évesen barátnőt találok úgy hogy még életemben nem udvaroltam, valamint még sosem volt barátnőm és így még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
És hol próbálkozzak tinder Badoo Randivonal?2023. máj. 2. 21:04
1/17 anonim válasza:
Próbáld meg, de ne hogy elmond, hogy szűz vagy, csak akkor, ha komolyabbra fordulna a dolog.
2/17 anonim válasza:
Esély van rá, bár kevés.
"hol próbálkozzak"
Való életben.
3/17 anonim válasza:
Őszintén ? Előbb nyersz az ötös lottón.
4/17 anonim válasza:
Keves eselyt latok ennyire tapasztalatlanul.
5/17 anonim válasza:
Barátnőd már nem lesz, erről tegyél is le. Prostizni érdemes elmenni, hogy legalább tudd, milyen a szex, egyébként meg ilyen háttérrel valószínűleg csak kétségbeesett, elvált, gyerekes nőknél jöhetnél be, mint lehetséges új apuka, de az meg nem jó ötlet. Aki már túl van ki tudja, hány kapcsolaton, legalább egy házasságon és néhány gyereken, az annyival tapasztaltabb nálad, hogy simán hülyét csinál belőled, hiszen fogalmad sincs a párkapcsolatokról.
6/17 anonim válasza:
Ilyen korulmenyek kozott osszetehetne a ket kezet egy gyerekes noert is. De az sem akar meg egy gyereket orokbe fogadni.
7/17 A kérdező kommentje:
Miért attól még nem lehet normális jó ember, mert nem volt még barátnőm, későn kezdtem, mi ezzel a probléma?
2023. máj. 2. 22:45
8/17 anonim válasza:
Az, hogy iszonyatosan tapasztalatlan vagy minden teren. Jo ember lehetsz, senki sem vitatja.
9/17 A kérdező kommentje:
8. Nőknek már nem kell egy jó ember, csak a tapasztalt akik már minden lyukat megjárta
2023. máj. 2. 22:47
10/17 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, miért alakult így az életed. Szerintem remény mindig van, szóval csak emiatt ne add fel a startkőnél, de az biztos, hogy rögös út lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!