Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a magyar nőknek túl magasak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a magyar nőknek túl magasak az elvárásai ahhoz hogy teljesíthessem, és ezért nem találok párt, akkor az olyan országokban ahol az átlag férfiak csúnyábbak (pl. Anglia) lehet esélyem?

Figyelt kérdés

Itthon egyszerűen nincs sansz, nem tudok olyan jól kinézni vagy annyi pénzt összeszedni (jelenleg biztos nem) hogy a magyar nőket sikerrel tudjam megszólítani. Csak és kizárólag kudarc. Itthon feladtam, felesleges.

Viszont tudom hogy vannak országok ahol az átlag férfiak nem olyan jó pasik mint a magyarok jobbik része. Pl. tipikusan ilyenek az angolok, angol csávók hírhedten nem néznek ki vonzóan nagy átlagban.

Ha ilyen helyen próbálkoznék, jobb esélyeim lennének? Vagy aki nem néz ki elég jól annak mindenhol kapufa, áshatom el magam örökre? Nem vagyok éppen bűn ronda, jóval csúnyább férfiak is vannak bőven, de ettől még nem is nézek ki túl jól sajnos. De legalább magas vagyok, hátha ez előny lenne. Ha az angol csajoknak mennék udvarolni, akkor lehetne jó esélyem párt találni? Nincsenek irreális elvárásaim, nem várom el hogy egy Scarlett Johansson legyen a barátnőm, csak egy társat akarok találni, ami itthon ugye sose lesz.

2023. febr. 1. 00:59
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
78%
A britek pont, hogy jol neznek ki. Akkor mar esetleg valami eldugott tazman falut javaslok, ahol kuriozumnak szamitanal, lehet azt hinnek, valami istenseg vagy.
2023. febr. 1. 01:01
 2/31 A kérdező kommentje:
A brit csávók jól néznek ki? Én eddig pont az ellenkezőjét hallottam. Anno is mennyit mentek a Károly herceges mémek és társai. Hogy mindegyik kapa fogú, szeplős, vörös hajú, csúnya arcú. Akkor ez nem igaz? Akkor tényleg eláshatom magam úgy néz ki... :D
2023. febr. 1. 01:02
 3/31 anonim ***** válasza:
62%

Karoly herceg szerintem van, vagy 80 eves :) Harry es a masik, nem tudom a neveket :D Szoval a ket fiatal mind jol nez ki. Ed Sheeran, Harry Styles, szinten jokepuek. A voros haj es a szeplo van akinek nem jon be, de alapvetoen nem szepseghiba, hanem izles kerdese. Most epp nem jut eszembe tobb hiresseg, de sok brit sorozatot neztem egy idoben + eltem is kint es egyaltalan nem tapasztaltam, hogy csunyak lennenek a brit ferfiak.

Valoban, a belterjesseg miatt van kozottuk par csunya, de hat hol nincsenek.

2023. febr. 1. 01:13
 4/31 A kérdező kommentje:

Jó de most nem a hírességekről volt szó, azok mind jó néznek ki mert sok a pénzük. Az angol nőkre is mennyit mondják hogy rondák, aztán a celebek közt meg az élvonalba vannak, lásd Emma Watson, Emilia Clark vagy Florence Pugh milyen jó csajok már. Nekem viszont megfelelne az átlag is.

Amúgy szerintem Ed Sheeran pl. kifejezetten csúnya. Mondjuk ezt nem tudom tökéletesen megítélni heteróként, de szerintem nem mondható jóképűnek, olyan jól én is nézek ki mint ő pedig én csúnya vagyok.

Ja meg Károly hercegre a 30 évvel ezelőtti idejéből gondolok, nyilván most már öreg így nem lenne jogos a külsejét firtatni, de ő fiatalon is csúnya volt szegény. :D

2023. febr. 1. 01:18
 5/31 A kérdező kommentje:
Ja a másik gyereke neve Vilmos amúgy ha jól emlékszem.
2023. febr. 1. 01:19
 6/31 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem jobb nő nélkül lenni mint keresgélni. Hidd el csak lopja az erőforrásodat és energiád és bármikor leléphet. Ha szűz lány akkor esélyes lehet mert van benne hűség és érzelem, de amúgy meg szerintem többet ér ha dolgozol a karriereden. Utána nem tudod magadról lerázni őket.
2023. febr. 1. 02:06
 7/31 anonim ***** válasza:
54%
A britek tényleg jól néznek ki. A cseh férfiak viszont... én egy jóképűt se láttam a nyaralásom alatt.
2023. febr. 1. 04:17
 8/31 anonim ***** válasza:
93%
Az angol csajok pont a csóró kelet-európai bevándorlókra várnak.
2023. febr. 1. 05:35
 9/31 anonim ***** válasza:
83%
Igen menj ki. Mert mekis dolgozokent tobbet keresel majd mint itt egy mernok.ebbol majd tudsz csajozni itthon. Angol norol ne is almodj
2023. febr. 1. 06:00
 10/31 anonim ***** válasza:
90%

Ott egy átlag nőnek több a havi bevétele mint neked az éves..

És nem rondak az ottani ferfiak se. Legalábbis a legtöbb nem az. Most írhatnánk neked pozitív hazugságokat! De mire lenne jó a hamis remény adása? Ha ronda vagy és csóró akkor az egész bolygón nem találsz társat. Inkább keress egy hobbit ami leköt.

2023. febr. 1. 06:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!