Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lányok mért jönnek össze veszélyes roma fiukkal?ettől érzik magukat nagylánynak?
Figyelt kérdés
2023. jan. 27. 15:03
1/16 anonim válasza:
Amelyik magyar lány összejön balhés romával, az belsőre olyan is... szőkecigány típus. Azokért nem kár.
2/16 anonim válasza:
Nem, inkább összejönnek veszélyes magyar csávókkal :D
3/16 A kérdező kommentje:
magyar férfiakra ez nem annyira jellemző,nekik jó a magyar nő
2023. jan. 27. 15:08
4/16 anonim válasza:
Azokban a gány vér legalább egy rokon vagy egyik szülő által.
5/16 anonim válasza:
3: maradjunk annyiban, hogy a magyar férfiak egy része olyan, hogy mindegy, milyen származású a nő, csak legyen feszes a teste és lehessen dugni.
6/16 anonim válasza:
igen, 5-ös, elég sok ügyvéd pasast is ismerek, akik összejöttek putrifalvis romacsajokkal...
7/16 anonim válasza:
5.
Mert a kisebbség nem ilyen? Ők talán kizárólag a személyiséget néző, derék jellemek? Nem hiszem, hogy különbek lennének a fehérektől. Csak annyi, hogy náluk még a "dik má" stílus is hozzácsapódik.
8/16 anonim válasza:
7: én írtam egy szóval is azt, hogy a cigányok milyenek? Nem. Én arra reagáltam, hogy a kérdező itt írta, hogy jaj, a magyar férfi mennyivel jobb azért, mert neki jó a magyar is... csakhogy nekik kb. bárki jó lenne, a többség nem hazaszeretetből jár magyar nővel.
9/16 anonim válasza:
Cigánnyal összejönni eléggé gusztus dolga. Van akiknek van hozzájuk. Nekem nincsen. Pfejj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!