Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lányok mért jönnek össze veszélyes roma fiukkal?ettől érzik magukat nagylánynak?
Figyelt kérdés
2023. jan. 27. 15:03
11/16 anonim válasza:
Ehh..
A #3mas válaszodra meg: az, hogy összejöttök bárkivel (mert igenis összejöttök bárkivel) egy dolog lenne. De ti azt csináljátok, hogy ha csak rátok mosolyog, vagy kedvesen szól hozzátok egy külföldi, vagy más rasszú nő, akkor elkezditek pocskondiázni a magyar nőket. "ezek a mai magyar nők mind bunkó hárpiák; ezektől nem kap semmit a férfi, bezzeg az x nők nem ilyenek, azokban van kedvesség, és alázat. a magyarokkal nem lehet kezdeni semmit". Hogy hányszor hallottam már ezt a szöveget.....
12/16 anonim válasza:
11.
Van aki tényleg ilyeneket mond? Suttyó ember lehet. Ezt még elképzelni is nehéz.
13/16 anonim válasza:
12: Én nem a 11-es vagyok, de én is hallottam ilyen dumákat. Legtöbbször online, de való életben is. Nem az összes férfi ilyen, de van egypár. Hogy neki inkább svéd nő kell, mert az kifizeti a saját részét az első randin, a spanyol meg olasz csajok mennyivel szebbek, és hogy azok mennyire kevésbé pénzéhesek, mert simán beköltöznek anyukákkal egy háztartásba... hogy a 38F incel és társairól ne is beszéljünk, akik istenítik a 3. világbeli ázsiai nőket, merthogy azok milyen kedves, jámbor, behódoló jellemek.
14/16 anonim válasza:
Cigány vagyok, csak magyar nőim voltak/vannak, lányok, férjes asszonyok is, de mind magyar. Szeretik a malájbarna káreszt😃
15/16 anonim válasza:
16:29
Ez igen erőtlen trollkodás volt.
16/16 anonim válasza:
14-es, meg bírják a cigányszagot is, nem forog tőle a gyomruk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!