Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nőkről elterjedt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nőkről elterjedt, hogy milyen hamar és csúnyán öregszenek, milyen rossz feleségek és a pénzre hajtanak. Akkor miért tartják olyan nagyra magukat?

Figyelt kérdés

Itt Németországban (Bajorországban) teljesen ezek a negatív sztereotípiák vannak a magyar nőkről. A magyar férfisakról nincsenek vagy legalábbis én nem hallottam negatív sztereotípiákat. Annyit hallottam, hogy nagy a farkuk és jók az ágyban, ugye ez pozitívum.

Akkor miért tartják a magyar nők mégis többre magukat mint a magyar férfiak, úgy általánosságban?

#sztereoptípia
2022. dec. 11. 17:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
98%
Linkeld be azt a reprezentatív közvéleménykutatást, amire hivatkozol!
2022. dec. 11. 17:41
 2/18 anonim ***** válasza:
97%

Mondjuk azért (nagyra tartom magam = van önbizalmam és nem fogom magam lekicsinyleni és nem fogok álszerénykedni), mert

- nem öregszem csúnyán, sőt még nem is látszik semmilyen öregedés (31 vagyokÖ

- szerintem nem vagyok rossz társ/feleség

- nem hajtok a pénzre, legalábbis nem a pároméra (arra igen, hogy én magam minél többet keressek)

Szóval miért is kellene, hogy lejjebb menjen az önbizalmam azért, mert valami német mukik éppen A-t vagy B-t gondolnak a "magyar nőkről"?

2022. dec. 11. 17:41
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
Én mondjuk ezt sose hallottam még.
2022. dec. 11. 17:44
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
😂😂😂
2022. dec. 11. 17:52
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
Tehát a magyar nők szarok, a magyar férfiak pedig királyok, nagyf*szuak! Biztos ezért van napi 2 kérdés amiatt, mert elvileg kulfoldre viszik felesegnek a jo nőket, itt meg csak a rondák maradnak, arra is oriasi a ferfitobblet.
2022. dec. 11. 17:57
 6/18 anonim ***** válasza:
98%
"Nagy a farkuk és jók az ágyban". Röhögnöm kell.
2022. dec. 11. 17:58
 7/18 anonim ***** válasza:
98%

Német a férjem, és az egész családja folyton agyba-főbe dicsér. Miért ne tartanám magam nagyra = miért ne lenne önbizalmam? Soha egyetlen általad felsorolt vélekedést sem hallottam a magyar nőkre általánosságban sem, és kifejezetten magamra sem.

- Nem öregszem csúnyán. 30 éves vagyok és babaarcú még mindig. Adok magamra, sportolok.

- Jó feleség vagyok, ezt bizton állíthatom. Ha nem így lenne, nem lenne a férjem velem már 9 éve.

- Nem hajtok más pénzére. Miért kellene mikor magam is jól keresek? Nem minden magyar él kint mosogatásból.

2022. dec. 11. 18:03
 8/18 anonim ***** válasza:
98%
Nehezen fogom fel, hogy mennyire kell butának lenni ahhoz, hogy ilyen gondolatai szülessenek egy embernek.
2022. dec. 11. 18:04
 9/18 anonim ***** válasza:
98%

Én ezt az ázsiai nőkről hallottam, hogy nincs átmenet, hanem kinéz 25-nek jó sokáig, aztán hirtelen 70-nek.

A jó az ágyban meg... ne nevettess.

2022. dec. 11. 18:07
 10/18 anonim ***** válasza:
98%
Te Bajorországban nem halottál még negatív sztereotípiát a magyar pasikról? 🤣🤣🤣🤣 Szerintem te nem is itt élsz.
2022. dec. 11. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!