Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nőkről elterjedt, hogy milyen hamar és csúnyán öregszenek, milyen rossz feleségek és a pénzre hajtanak. Akkor miért tartják olyan nagyra magukat?
Itt Németországban (Bajorországban) teljesen ezek a negatív sztereotípiák vannak a magyar nőkről. A magyar férfisakról nincsenek vagy legalábbis én nem hallottam negatív sztereotípiákat. Annyit hallottam, hogy nagy a farkuk és jók az ágyban, ugye ez pozitívum.
Akkor miért tartják a magyar nők mégis többre magukat mint a magyar férfiak, úgy általánosságban?
Mondjuk azért (nagyra tartom magam = van önbizalmam és nem fogom magam lekicsinyleni és nem fogok álszerénykedni), mert
- nem öregszem csúnyán, sőt még nem is látszik semmilyen öregedés (31 vagyokÖ
- szerintem nem vagyok rossz társ/feleség
- nem hajtok a pénzre, legalábbis nem a pároméra (arra igen, hogy én magam minél többet keressek)
Szóval miért is kellene, hogy lejjebb menjen az önbizalmam azért, mert valami német mukik éppen A-t vagy B-t gondolnak a "magyar nőkről"?
Német a férjem, és az egész családja folyton agyba-főbe dicsér. Miért ne tartanám magam nagyra = miért ne lenne önbizalmam? Soha egyetlen általad felsorolt vélekedést sem hallottam a magyar nőkre általánosságban sem, és kifejezetten magamra sem.
- Nem öregszem csúnyán. 30 éves vagyok és babaarcú még mindig. Adok magamra, sportolok.
- Jó feleség vagyok, ezt bizton állíthatom. Ha nem így lenne, nem lenne a férjem velem már 9 éve.
- Nem hajtok más pénzére. Miért kellene mikor magam is jól keresek? Nem minden magyar él kint mosogatásból.
Én ezt az ázsiai nőkről hallottam, hogy nincs átmenet, hanem kinéz 25-nek jó sokáig, aztán hirtelen 70-nek.
A jó az ágyban meg... ne nevettess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!